Hapjes maken
Hapjes zelf maken, simpel te doen. ’n Feestje, borrel of gewoon zin. Hapjes zoals calamares, sushi met komkommer of ’n gevuld ei. Maak de lekkerste, simpelste hapjes voor bij een drankje als amuse of als snack op je party zelf.
Makkelijke borrelhapjes
Makkelijke borrelhapjes, geen borrel zonder hapjes, makkelijke snelle bruschetta hapjes met verschillende toppings, kipnuggets maken, crispy kip gaat prima samen met bubbels, spring rolls of gevulde eieren.
Gevulde eieren zijn helemaal terug van weggeweest. Blini’s met zalm blijven ook altijd favoriet én snel helemaal zelf te maken!
Deze klassieker uit de Noord-Amerikaanse keuken is ontzettend geliefd op de redactie!
Een heerlijk kruidig hapje met zoete five spice glazuur!
Het samenspel van de bbq honey saus, camembert en gekarameliseerde uien zorgen voor een echte smaakexplosie!
Een knapperige symfonie van pittig worst, romige ricotta en zoete druiven!
Dit hapje wint sowieso de prijs van lekkerste en tegelijkertijd makkelijkste gerechtje!
Een snel te bereiden gerecht dat even smakelijk is als de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten.
Krokante, gefrituurde salieblaadjes gevuld met ansjovis. Lekker als aperitief, bij de borrel en zelfs bij het diner!
Bij feestjes horen hapjes, omdat het vaak té gezellig is om aan tafel te gaan, maken we heerlijke hapjes om mee rond te gaan.
Ontdek Japanse Tsukune. Dat zijn sappige gehaktballetjes van kip, doordrenkt met verfijnde smaken en gegrild tot perfectie. Een heerlijk gerecht dat je smaakpapillen betovert!
Deze amuse van brioche met pate is superleuk om te serveren. Lekker met vijg, tijm en eendenborstfilet!
Malse biefstuk, scherpe blauwe kaas en romige mierikswortelsaus allemaal op een krokante toast! Dit is pas genieten!
Deze bieten galettes zet je supersnel op tafel, omdat we ze maken met kant-en-klaar bladerdeeg. Deze moet je proberen!
Crostini met burrata, ansjovis en gefrituurde salie: een heerlijk hapje met romige burrata, zoute ansjovis en knapperige gefrituurde salie op geroosterd brood.
Gevulde omelet met mozzarella, kerstomaat, Napoli kruiden en basilicum.
Met crème fraîche en bieslook. Lekker op toast bij de borrel of serveer in glaasjes als amuse.
Met ui, gerookte paprika en knoflook als lunch of bijgerecht, simpel picknick recept of Spaanse tapas.
Mousse van avocado en pesto recept, ’n smeersel voor toast of dip met granaatappel.
Pate van surimi zalm en garnalen. Citroen en roomkaas, mega makkelijk en mega lekker recept.
Vitello met tonijnmayo, ’n feestrecept van dun gesneden kalfsvlees ofwel kalfsfricandeau met tonijnsaus.
Mango garnalen avocado salade met limoen en passievrucht als amuse of voorgerecht.
Mousse van avocado met garnalen limoen en crème fraîche, 'n amuse of voorgerecht.
Toast en garnalen met meest romige tomaten cocktailsaus, een feestrecept!