Groentebouillon

Pasta met champignonroomsaus

Vegan saus recept voor pasta met paddenstoelen, sjalot en knoflook met platte peterselie en plantaardige kookroom.

Auberginesoep maken

Soep van aubergine met rode peper. Snel en pittig, 't lekkerste aubergine soep recept voor 'n gezonde lunch.

Minestronesoep maken

Minestrone vol groenten als avondmaal of stevige lunch en perfect voor leftovers in de groentela.

Risotto met bloemkool

'n Romige risotto met bloemkool, roomboter en Parmezaan makkelijk te maken ’n waanzinnig lekker recept.

Rijst met paddestoelen

Rijst met paddestoelen lente-ui en knoflook. Verrassend lekker en snel op tafel en dit alles in één pan gemaakt.

Polenta maken

Italiaanse klassieker. Hartige punten van polenta, knapperige frietjes of zachte smeuïge polenta puree.

Risotto met spruitjes

Parmezaan en witte balsamico een vegetarisch risotto met een bite van knapperige spruitjes en knoflook.

Ga naar de bovenkant