Basisrecept: zo maak je de allerlekkerste scones!
Een tof basisrecept waarmee volop kunt variëren!
Een tof basisrecept waarmee volop kunt variëren!
Eenvoudig maar oh zo lekker op een koude avond, zuurkoolstamppot!
Een zijdezachte Japanse drank met groene thee, opgeklopte melk. Zo maak je 'm!
Voeg noten, fruit en zaden toe aan deze vezelrijke kom vol smaak. Kies je favoriete melk, simpel en voedzaam.
Geniet van het comfort van hartige pannenkoeken met de voordelen van groene groenten zoals boerenkool.
Deze zoete broodjes met rozijnen en glazuur zijn een traditionele traktatie in Engeland voor Pasen!
..een bord vol smeuïge aardappel stamppot met snijbonen.
Zeker geen saaie pap, smeuïge zoete rijst met kardemom, kaneel en peer.
Zwitserse kaastaart met gruyère kaas in een krokante korst van bladerdeeg.
Fluffy ei met Looye tomaat op toast of crackers, simpel en snel voor een brakke zondag of gewoon doordeweeks.
Een Italiaanse klassieker met wortel, ui, bleekselderij, tomaat en gehakt.
Muffin of pannenkoek voor laat ontbijt of vroege lunch met kiwi en yoghurt.
Wafels met ’n topping van kaneelsuiker en chocolade. Kaneelwafels bak je makkelijk zelf.
Zelf tompouce maken met een laagje oranje glazuur, 't is op en top Koningsdag.
Snelle roerbak omelet met aubergine en courgette met 'n topping van verse basilicum en krokante uitjes.
Franse crêpe of een flensje met een eitje middenin. Pannenkoek met ei, in Parijs kringelt ’t ervan.
Zoet brood recept wat oorspronkelijk uit Frankrijk komt, 'n zacht melkbrood.
’n Lentetaart met ei en op de bodem pittige stukjes (vega) pepperoni en frisse limoenrasp.
Smeuïge stamppot met rucola makreel en Amsterdamse ui, 'n voorjaars stamp.
Hete bliksem ovenschotel met gehakt en smeuïg kaaslaagje.
Oud en nieuw klassieker, 'n feest recept appelbeignets.
Chocoladerol of kerstboomstam recept, machtig lekker en eenvoudig te maken met espresso.
Klassiek dessert chocolade saus dame blanche in slechts 10 minuten. Heerlijk toetje na een diner.
Pannenkoeken bakken! Maak ze naturel met poedersuiker, of ga voor kaas en gember of een andere (hartige) variatie.
Gangen
Recepten soorten
Keukens