Hollandse recepten
Hollandse recepten ofwel ’n Hollandse pot, de vertrouwde aardappel, stamppot of gehaktbal. Lekker stevig en voedzame oud Hollandse recepten maak je zelf. Welke Hollandse gerechten maak jij? Hollandse nieuwe haring tartaar of liever ’n pesto van broccoli. Paprika met gehakt en kaas is ook favoriet.
Nederlandse gerechten
Nederlandse gerechten met oma’s mosterdpuree, vergeten groenten zoals de koolraap, bospeen, pastinaak en knolselderij. Of ’n vanille vla maken?
De lekkerste, simpele recepten op een rij. Pastinaakfriet met Zaanse mayo, quiche met knolselderij of een stamppot van bospeen van Nederlandse bodem simpel zelf te maken. Viva Hollandia!
Maak dit eenvoudige recept voor maiskoekjes. Met mais, pesto en basilicum, deze koekjes zijn snel en heerlijk.
Eenvoudig recept voor kastanjepuree, een heerlijk bijgerecht met een nootachtige smaak.
Gezond en lekker voor in de herfst, kastanje pesto van gepofte kastanjes.
Makkelijke pasta met broccoli, ricotta en een frisse touch van citroen. Een snel gerecht dat ideaal is na een lange school- of werkdag.
Smeersel van tuinbonen met citroen, een frisse dip van groente. Lekker én gezond.
Zomersla van grapefruit, deze salade kan de hele dag. De dressing is fris met crunchy bite.
Snelle variant van groene shakshuka met gebakken eieren, yoghurt en spinazie. Smaakvol en gezond!
Eenvoudig en gezonde watermeloenijsjes met twee ingrediënten. Verfrissend en heerlijk recept.
Zomerse watermeloen met stevige labneh, geroosterde tomaat en chilivlokken voor warme dagen.
De meest krokante gebakken aardappeltjes maak je in de Airfryer. 'n Ultiem comfort food recept. Neem wel voorgekookte aardappelen.
Heerlijk recept voor romige witte chocolademousse met knapperige geroosterde amandelen en mascarpone.
Een soep met een beetje groen is altijd een goed idee. Kervel is een fantastische smaakmaker, een kruid dat verwant is aan peterselie.
Een beetje pit maar absoluut niet bitter, witlofsoep met room en gember. Vol lof!
Veldsla, komkommer, peer en kiwi smaakt lekker groen en zit tjokvol vitamine.
Met crème fraîche en bieslook. Lekker op toast bij de borrel of serveer in glaasjes als amuse.