Geitenkaas bonbons

Geitenkaas bonbons

Amandel, pistache en groene kruiden
  • Aantal: 12
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Klaar in: 10 min

Geitenkaas bonbons, erg makkelijk te maken en héél erg lekker. Deze kaas bonbons maak ik met verschillende toppings. Amandel schaafsel, pistachenootjes en groene kruiden, best gezonde hapjes!

Varieer met de topping!

Je hebt maar minimaal 2 ingrediënten nodig en je kunt ermee variëren wat jij maar wilt.

Ingrediënten

  • 200 gr zachte geitenkaas
  • 30 gr amandelschaafsel
  • 60 gr pistachenoten
  • handje bieslook
  • handje peterselie
  • handje basilicum

Bereidingswijze

  1. Hak de groene kruiden fijn en verdeel ze over een schaaltje. Pel de pistachenoten, hak ze fijn en leg ze in een schaaltje. Leg het amandelschaafsel in een derde schaaltje.
  2. Draai met je handen kleine balletjes van ongeveer 1,5 cm van de geitenkaas. Rol voorzichtig de bolletjes geiten kaas om de beurt door 1 van de 3 toppings. Serveer!
Beoordeling: 3.8. van 4 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram actie april
De smaak van Italie voorjaar 2024