Groenepestodip

2014-12-17
  • Hoeveelheid: 1
  • Bereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 5m
  • Klaar in: 5m
FavoriteLoadingToevoegen aan mijn recepten

Wat kan je veel maken en al helemaal veel gerechten lekkerder maken met groene pesto. Deze groenepestodip kan je namelijk heel eenvoudig zelf maken, wat nog veel gezonder is ook! Deze heerlijke groenepestodip kan je lekker iets in dippen maar ook in veel salade’s en gerechten gebruiken. Een simpel en gezond recept waar je eindeloos mee kan variëren.

Succes en eetsmakelijk!

Ingrediënten

  • 30 gram Pijnboompitten
  • 40 gram Basilicum
  • 40 gram Parmezaanse kaas
  • 120 ml Olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • Snufje peper en zout

Bereidingswijze

Stap1

Rooster de 30 gram pijnboompitten even kort in een droge koekenpan.

Stap2

Meng als de pijnboompitten geroosterd zijn de basilicum de Parmezaanse kaas en de olijf olie in een bak en meng dit tot een gladde massa met een keuken machine.

Stap3

Breng op smaak met peper en zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Waardeer dit recept

0 personen hebben dit recept gewaardeerd

Gerelateerde recepten:
  • img_4482

    Risotto met courgette en kastanjechampignons

  • img_4236

    Romige pasta met kipworst

  • img_4103

    Spaghetti met romige preisaus en worst

  • IMG_4002

    Rijst met tofu, ananas en zoete chilisaus

  • FullSizeRender5

    Kokosmakronen

  • © Copyright 2014 simpele-recepten.nl All right Reserved.