Koekjes van gerookte zalm en bladerdeeg

Koekjes van gerookte zalm en bladerdeeg

Als snack of tussendoor
  • Aantal: 12
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 30 min
  • Kcal: 105

Koekjes van gerookte zalm en bladerdeeg als snack, ’n simpel hartig koekje uit de oven.

Zalm bladerdeeg hapje

’n Zalm bladerdeeg hapje wat heel makkelijk te maken is, kidsproof! Geef als bite bij de soep, tussendoor of bij ’n party.

Ingrediënten

  • 4 plakken bladerdeeg roomboter
  • 4 plakken gerookte zalm
  • 1 ei

Optioneel

  • 2 el crème fraîche
Zalm koekjes van bladerdeeg recept

Zalm snack

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en laat de plakken bladerdeeg ontdooien. Klop het ei los.
  2. Leg de plakken gerookte zalm op ’t bladerdeeg en snij de eventuele randen weg die uitsteken.
  3. Rol de plakken vanaf de beide buitenkanten naar binnen op en snij de rollen in drie. Bestrijk de plakjes met het losgeklopte ei en bak in 20 minuten gaar in de oven. Klaar is je zalm snack.

Ook lekker: Gevulde eitjes met zaatar en harissa. Vier je een feestje? Onze favoriete food tools voor een zomerparty.

Beoordeling: 5.0. van 2 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram februari
De smaak van Italie voorjaar 2024