Mexicaanse gevulde paprika’s

2016-06-07
  • Porties: 2
  • Bereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Klaar in: 45m
FavoriteLoadingToevoegen aan mijn recepten

Deze Mexicaanse gevulde paprika’s zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook voor de maag! Daarnaast zijn ze ook nog eens eenvoudig om klaar te maken. Ideaal dus!

Ben je benieuwd naar meer Mexicaanse gerechten? Kijk dan eens bij onze Mexicaanse recepten.

paprika 5

[ingedients]

Bereidingswijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de paprika's doormidden en verwijder de zaadlijsten. Doe het gehakt in een koekenpan en bestrooi het met peper, zout en tex-mex kruiden naar smaak. Bak het gehakt rul.

Stap2

Snipper de rode uien en voeg deze toe aan het gehakt. Laat de maïs uitlekken en voeg deze ook toe. SNij de paprika's door de helft en verwijder de zaadlijsten. Wikkel de paprika's aan de buienkant in met aluminiumfolie. Vul de paprika's met het gehaktmengsel en druk deze goed aan. Schep een grote lepel cottage cheese op iedere paprikahelft. Plaats de paprika's in de oven en bak ze 25 á 30 minuten in de oven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Het leuke aan koken vind ik..

Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Waardeer dit recept

0 personen hebben dit recept gewaardeerd

Gerelateerde recepten:
  • img_4540

    Tomaten-kaas ovengerecht met spinazie en rösti

  • img_4482

    Risotto met courgette en kastanjechampignons

  • img_4137

    Aardappelsalade met ham

  • img_4379

    Stoofpannetje met kip

  • img_4143

    Teriyaki-honing noedels

  • © Copyright 2014 simpele-recepten.nl All right Reserved.