Miesoep zelf maken recept

Miesoep zelf maken recept

Oosterse soep
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min

Miesoep zelf maken recept, ’n Oosterse soep ofwel een Chinees soeprecept. Soep die je met stokjes zou moeten eten. Oosterse miesoep ’n zelf maken recept zowel als voor- of hoofdgerecht. Binnen no time staat deze soep op tafel.

Miesoep met Japanse wokgroenten

Miesoep met Japanse wokgroenten gezond knapperig en voedzaam. Paksoi, gele wortel, kastanje champignons en peultjes, eventueel eet je ’t lekker met sushi!

Ingrediënten

  • 1 potje kippenbouillon
  • 1 kippenbouillonblokje
  • 150 gr eiermie
  • 400 gr Japanse wokgroenten
  • 3 el zoete chilisaus

Bereidingswijze

  1. Breng de kippenbouillon met 1/2 liter water, het bouillonblokje en de wokgroenten aan de kook. Laat dit 3 minuten koken.
  2. Voeg de mie en chilisaus toe en kook de soep nog 2 minuten. Breng de soep eventueel op smaak met verse peper. Geniet!

Ook lekker: Vegan ramen met kipstuckjes met paddestoelen, ’n Japanse ramensoep.

Beoordeling: 3.2. van 27 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram actie april
De smaak van Italie voorjaar 2024