Varkensreepjes met paksoi en champignons

Varkensreepjes met paksoi en champignons

Met gember en paddestoelen
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min

Een mager recept dat je vliegensvlug klaarmaakt, in no time aan tafel dus!

Balans

Roer­bak­ met pak­soi, champignons en varkensreepjes is een lekker lichte maaltijd dus goed voor een balansdag!

Ingrediënten

  • 400 gr varkensfiletlapjes
  • 2 tl gemberpoeder
  • 250 gr champignons
  • 200 gr taugé
  • 1 paksoi
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl sambal
  • 2 el ketjap
  • 300 gr zilvervliesrijst

Bereidingswijze

  1. Kook de zilvervliesrijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Snij de champignons in plakjes, de paksoi in stukjes en snij de filetlapjes in reepjes. Verhit de olie in een pan en bak hierin het vlees, de gember en de sambal op hoog vuur bruin. Voeg de ketjap, paksoi en champignons toe.
  2. Verwarm het geheel al omscheppend 3 minuten. Voeg dan de taugé toe en schep deze er ongeveer 1 minuutje doorheen. Serveer de roerbakreepjes en groenten met de zilvervliesrijst.
Beoordeling: 4.4. van 9 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram actie april
De smaak van Italie voorjaar 2024