Varkensreepjes met Thaise groente

2014-12-10
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 20m
FavoriteLoadingToevoegen aan mijn recepten

In een mum van tijd heb je dit Thaise gerecht op tafel staan. Voor een nog betere Aziatische smaak, kun je tijdens het wokken nog wat lekkere kruiden toevoegen. Denk hierbij aan knoflook, koriander of gember. Dat geeft deze varkensreepjes met Thaise groente net dat beetje extra.

Ingrediënten

  • 450 gr sperziebonen (bevroren)
  • 500 gr mienestjes (½ pak)
  • 3 el zonnebloemolie
  • 4 el Oestersaus
  • 1 zak Thaise roerbakmix
  • 4 varkensfiletlapjes

Bereidingswijze

Stap1

Kook de bevroren sperziebonen 2 minuten en giet ze vervolgens af. Snijd de varkensfiletlapjes ondertussen in reepjes. Bereid de mie volgens de verpakking.

Stap2

Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 1 minuut. Voeg de roerbakmix toe en bak het geheel nog eens 3 minuten. Doe vervolgens de sperziebonen en de oestersaus erdoorheen.

Stap3

Als de mie is gekookt, spoel je deze onder koud water, zodat het gaarproces stopt. Voeg deze daarna toe aan de wok en warm het geheel even op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Doordat ik veel reis, wordt mijn..

Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Waardeer dit recept

0 personen hebben dit recept gewaardeerd

Gerelateerde recepten:
  • img_4460

    Bami met tempeh en satesaus

  • img_4137

    Aardappelsalade met ham

  • img_4143

    Teriyaki-honing noedels

  • unnamed-4

    Groene viscurry

  • img_4103

    Spaghetti met romige preisaus en worst

  • © Copyright 2014 simpele-recepten.nl All right Reserved.