Op dit nieuwe online platform inspireren we jou met de lekkerste gerechten en zorgen we er graag voor dat je nog meer plezier in de keuken kunt beleven. We delen recepten maar ook handige tips, foodtrends, keukenhulpjes, hotspots, ingrediënten, kookboeken en cocktails. Dagelijkse inspiratie op food gebied dus! Simpele Recepten heeft nu 75.000 unieke bezoekers per maand en dit aantal stijgt elke dag.

We willen alles weten en blijven graag op de hoogte van al het nieuws op food gebied. Heb je iets nieuws? Een lekker food product of kookboek? Een culinair- of pop-up event? Laat het ons weten! Via een mail naar info@simpele-recepten.nl. Iets leuks opsturen mag natuurlijk ook altijd! T.a.v. Simpele Recepten, Koninginneweg 14, 2012 GN Haarlem.

Wil je adverteren op Simpele Recepten dan zijn dit enkele mogelijkheden en tarieven die we hebben.

Banners

Formaat1 maand3 maanden6 maanden1 jaarDesktopMobiel
Leaderboard250235220200janee
Grote leaderboard mobiel350325300275neeja
Grote rectangle400375350315jaja

Prijzen zijn per maand, als de banners worden aangeleverd dan krijg je 15% korting op het tarief.

Formaat: Leaderboard

rectangle

Klik om in te zoomen

Formaat: Grote leaderboard mobiel

rectangle mobiel

Klik om in te zoomen

Formaat: Grote rectangle

rectangle

Klik om in te zoomen

Sponsored story

Op Simpele Recepten worden één of meerdere artikelen gepubliceerd waarin je bedrijf of product in de picture staan. De inhoud stellen we in overleg samen en natuurlijk linkt het artikel naar je website. Wij bekijken of de advertorial past in de opzet van onze website. We gaan er van uit dat het gaat om een food gerelateerd onderwerp. Je product in een advertorial, bekijk hier een voorbeeld. De prijs van één sponsored story is €1.250. Als de tekst wordt aangeleverd dan is de prijs €850.

Contact

Heb je interesse in een zakelijke samenwerking of een vraag? Stuur ons een bericht.