Bijgerechten
Bijgerechten maken je diner compleet. Gemarineerde groenten, mais op z’n best, puree uit de oven, boter met kruiden of frisse salade. Je maakt ’t allemaal simpel zelf. Zoete aardappel of ’n courgette bijgerecht?!
Kleine gerechten voor erbij
Kleine gerechten voor erbij maken je diner af. Een salsa of een hapje, een broodje of dip, broccoli gegratineerd of chutney, de lekkerste bijgerechten maken je diner tot een feestje!
Dit recept lukt perfect met de Coeur de Boeuf, 'n reuzentomaat met smaak.
Cocktail met wodka en tomatensap, bleekselderij, limoen, tabasco en worcestershire saus.
Komkommer en pinda’s, eenvoudig en gezond salade recept met dressing van balsamico.
In marinade van granaatappelmelasse, je maakt ’t makkelijk in de oven of boven het vuur.
De lekkerste puree van verse groenten, zó klaar. Heerlijk en zó smeuïg.
Zelf mayonaise maken met mosterd en azijn. Lobbig en heerlijk zacht. Neem eieren zo vers mogelijk.
Salade, fris en gezond voor erbij of maaltijd met bulgur, peterselie en munt, tomaat en bosui.
Pesto kaassalade, veel weg van de Italiaanse pesto maar dan met Hollandse oude kaas.
Met ui, gerookte paprika en knoflook als lunch of bijgerecht, simpel picknick recept of Spaanse tapas.
Met knoflook, soja en balsamico. Aziatische spies met 'n kruidige paddenstoel en stevige bite.
Stroop van appel, peer en druiven met rozijnen en ricotta, 'n variant op caponata.
Sla van komkommer, appel, yoghurt en limoen, zó gemaakt en favoriet. Mee in de lunchbox, in 'n wrap of voor erbij.
Avocadosalsa met Zespri Green kiwi, je hebt ’t zo gemaakt. Frisse dip voor een party of voor de lunch.