Hapjes maken
Hapjes zelf maken, simpel te doen. ’n Feestje, borrel of gewoon zin. Hapjes zoals calamares, sushi met komkommer of ’n gevuld ei. Maak de lekkerste, simpelste hapjes voor bij een drankje als amuse of als snack op je party zelf.
Makkelijke borrelhapjes
Makkelijke borrelhapjes, geen borrel zonder hapjes, makkelijke snelle bruschetta hapjes met verschillende toppings, kipnuggets maken, crispy kip gaat prima samen met bubbels, spring rolls of gevulde eieren.
Gevulde eieren zijn helemaal terug van weggeweest. Blini’s met zalm blijven ook altijd favoriet én snel helemaal zelf te maken!
Deze bieten galettes zet je supersnel op tafel, omdat we ze maken met kant-en-klaar bladerdeeg. Deze moet je proberen!
Crostini met burrata, ansjovis en gefrituurde salie: een heerlijk hapje met romige burrata, zoute ansjovis en knapperige gefrituurde salie op geroosterd brood.
Gevulde omelet met mozzarella, kerstomaat, Napoli kruiden en basilicum.
Met crème fraîche en bieslook. Lekker op toast bij de borrel of serveer in glaasjes als amuse.
Met ui, gerookte paprika en knoflook als lunch of bijgerecht, simpel picknick recept of Spaanse tapas.
Mousse van avocado en pesto recept, ’n smeersel voor toast of dip met granaatappel.
Pate van surimi zalm en garnalen. Citroen en roomkaas, mega makkelijk en mega lekker recept.
Mango garnalen avocado salade met limoen en passievrucht als amuse of voorgerecht.
Voor een extra kick: voeg een paar druppels tabasco en een snuf chilipoeder toe!
Toast en garnalen met meest romige tomaten cocktailsaus, een feestrecept!
Lekker als lunch, vooral met toppings zoals zongedroogde tomaat, tijm en uitjes.
Vega loaded nachos.. love nachos, tip van de dag met kip maar dan wel vegan in Black Jack smokey bbq saus voor ’n waanzinnige smaak.
Pannenkoekjes van courgette in een pannetje gourmet met ei en kruiden, makkelijker kan bijna niet.
Kleine tosti's in je gourmet pannetje met pesto en pittige kaas.
Een handje nacho’s met cheddar en chili in je pannetje gourmet, hoé makkelijk en mega lekker.
Gefrituurde inktvis met ’n frisse dip. Simpel te maken met een beslag van witte wijn.
Sushi gevuld met komkommer, een Japans recept en comfort food.
Champignon spies gemarineerd voor op de bbq, makkelijker kan bijna niet.
Zalm met geroosterd sesamzaad en sojadressing ’n waanzinnig simpel recept.
’n Hollands hapje met de smaken van Tel Aviv, za'atar, harissa en nigellazaad.