Simpele en makkelijke hoofdgerechten
Op zoek naar een lekker en simpel hoofdgerecht voor vanavond? Of je nu zin hebt in een Aziatische wok, een smeuïge spinazie-stamppot met gekruide worstjes, of gevulde aubergines met couscous, je vindt hier volop inspiratie. Wat dacht je van een avond met vega wraps en kidneybonen, Japanse gebakken rijst of een hartige Hollandse stamppot? Hier vind je makkelijke recepten boordevol smaak, ideaal voor elke dag!
Snelle orzo met topping naar keuze. Favoriet is buffelmozzarella en parmezaan. Gebakken 'nduja worst is ook een aanrader.
Dit recept lukt perfect met de Coeur de Boeuf, 'n reuzentomaat met smaak.
Recept uit het ekomenu met hummus en boerenkool, zacht van smaak, fris van citroen met ’n fijne bite.
Soep met tijm, rozemarijn en salie. Met krachtige bouillon voor de herfst en wintermaanden.
Tussen een pita met knapperige paprika -komkommer salade met rode ui en tomaat.
Salade, fris en gezond voor erbij of maaltijd met bulgur, peterselie en munt, tomaat en bosui.
Om je vingers bij af te likken, té lekker. Je maakt het met aubergines, tomaten en vegan kaas.
Voeg verse munt toe aan het broccolimengsel voor een verrassend fris resultaat!
Maak deze pasta moeiteloos zelf! Met kip en champignons in romige saus.
Paddestoelen en knoflook, 'n favoriet vegan pasta recept met de smaak en textuur van écht vlees.
Rijstsalade lekker en snel kommetje voor de lunch of makkelijk avondmaal.
Courgette en citroen, ’n perfecte combinatie, 'n lekker bord vol smeuïge risotto rijst.
Plantaardige gehaktballetjes smaakvol en mega sappig met quinoa en aubergine.
Rijst van Tilda met ’n Thaise twist en snel klaar, romig vol kokos met ’n vleug chilipeper en citroengras.
Rijstgerecht met (vegan) gehakt, witte kool en rozijnen.
Siciliaans recept met aubergines, rode ui en knoflook. Zoet zuur met kappertjes en olijven.