Lunchgerechten die je dag maken
Lunchtijd, een uitgelezen moment om te genieten van een snelle en voedzame maaltijd. Kies je vandaag voor een salade met gerookte forel en een hint van citroen, of neig je meer naar zalm ondergedompeld in een sojadressing? Of misschien is een Caesar salade met kip meer jouw stijl? Wat je voorkeur ook heeft, we hebben voor ieder wat wils.
Eenvoudige recepten voor de lunch
Van de klassieke club sandwich tot een bonte omelet of een vlugge soep; eenvoudige gerechten voor de lunch staan centraal. Een lichte maaltijd hoeft niet ingewikkeld te zijn. Of je nu zin hebt in een quiche, een salade of wat pannenkoekjes, wij bieden je volop inspiratie voor een moeiteloze middag.
Ultieme lunch een echte hollandse uitsmijter
Met ham, kaas en een extra dimensie met de toevoeging van zelfgemaakte bieslookboter. Naar het recept »
Bereidingstijd: 10 minuten | Recept gemaakt door Miranda Bernáth
Een heerlijk smeersel voor op een stuk brood: zachte luchtige boter, subtiel gekruid met mosterd.
Peterselie tomaat en bleekselderij, salade met een knappertje simpel en snel.
Een verrukkelijk gevlochten chocoladebrood, een snelle babka met chocolade recept van bladerdeeg en Nutella.
Gerookte forel peper citroen salade met dressing van basilicum koriander en peterselie.
Witte asperges en rucola, parmezaanse kaas, zalm en gepocheerd ei. Echt lekker.
Een makkelijk recept voor een smaakvolle quinoasalade. Maak het nu!
Salade met mango, spinazie en biet. Mozzarella en pitjes. Quinoa sla, lekker joh!
Rijst met 'n homemade pindasaus en vega kipstuckjes maak ’t simpel zelf.
Couscous salade met nectarine (of perzik), feta en basilicum; een gezonde lichte salade.
Pannenkoek van kikkererwtenmeel knapperig en fris gevuld. Simpel te maken heerlijk hartig.
Soep met rozemarijn en salie, gezond, makkelijk en lekker met croutons van tijm.
'n Omelet uit de oven, super simpel om te maken en 't is zo klaar, easy diner!
Een gezonde bouillon en goed gevuld. Makkelijk te maken met verse zalm en een knapperige bite van lente-ui, rode peper en broccoli.
Met een topping van paksoi en champignons een heerlijke Oosterse bouillon het is zó gemaakt.
Met paddenstoelen, snel en gezond bereid. Voor extra textuur voeg je een handvol lente-ui en sesamzaadjes toe als topping.