Gerechten

0 Reacties | maart 13, 2015

Ontbijt banner klein Lunch banner klein Voorgerechten banner klein Hoofdgerechten banner klein Nagerechten banner klein Hapjes banner klein Snelle gerechten banner klein

Alle gerechten op Simpele Recepten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Ideaal wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een specifiek hoofd- of nagerecht. Geniet van simpele, maar heerlijke gerechten van over de hele wereld!

Ontbijt
Geen zin in een boterham met kaas of een bordje yoghurt? Kijk dan eens wat andere landen te bieden hebben op het gebied van ontbijt recepten! Amerikaanse pancakes of een heerlijke omelet zijn ideaal om in het weekend klaar te maken, wanneer je wat meer tijd hebt. Heb je haast en wil je toch graag gezond ontbijten? Dan zijn smoothies de oplossing.

Lunch
Met de lunch kun je alle kanten op. Een pistoletje met wat beleg, een soepje of gewoon een Hollandse uitsmijter, keuze genoeg. Zin in een wat lichtere lunch? Dan kun je ook een frisse salade maken. Je hoeft niet per se naar een lunchroom te gaan om lekker te lunchen. Met de gemakkelijke recepten van Simpele Recepten bereid je zelf eenvoudig en snel een heerlijke lunch.

Voorgerechten
Is het je wel eens opgevallen dat je als voorgerecht bijna altijd soep klaarmaakt? Het is natuurlijk puur genieten als je verse champignonsoep maakt, maar je kunt veel meer variëren! Heb je bijvoorbeeld gasten te eten, maak dan een kleine salade of carpaccio als voorgerecht. Voorgerechten kan je natuurlijk ook een keer achterwege laten.

Hoofdgerechten
Inspiratie nodig voor het avondeten? Probeer één van onze hoofdgerechten, er is keuze genoeg! De hoofdgerechten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar pastagerechten of ovenrecepten, dan kom je via het ‘soort recepten’ menu snel bij de gerechten die je zoekt.

Nagerechten
Als je na het avondeten nog ruimte hebt voor een nagerecht, dan moet je zeker eens een keer een Italiaanse tiramisu of Franse crème brûlée maken. Het voordeel van veel nagerechten is dat deze vaak al een dag van te voren kunnen worden gemaakt. Ideaal als er gasten komen eten.

Ook op zoek naar iets lekkers voor bij de koffie of thee? Bekijk dan eens onze hapjes pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab