Recepten met ingrediënten: Kardemom



Kardemom zijn roodbruine zaden die afkomstig zijn uit gedroogde Kardemompeulen van natuurlijk een kardemomstruik. Kardemom heeft een zoet scherpe smaak en is in vier categorieën te verdelen: groene- en witte peulen, kardemomzaad en gemalen kardemom. Kardemom is familie van gember en we zien het vooral terug in curry’s, koekjes, gebak en toetjes. Daarnaast zou Kardemom nog een aantal positieve werkingen hebben: gunstige werking op maagklachten, bevorderd de eetlust en heeft een aangename werking op de adem.

 

Appel kwark dessert

Gemiddelde waardering: (5 / 5)

Dit heerlijke nagerecht is heel eenvoudig zelf te maken. Met appelmoes, slagroom, kwark en verkruimelde ...

Lees meer
amandel banketstaaf

Amandel banketstaaf

Recept soort: Keuken:
Gemiddelde waardering: (4.5 / 5)

Een zelfgemaakte amandel banketstaaf is natuurlijk heerlijk met Sinterklaas of Kerst. Banketstaaf kun je warm ...

Lees meer
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab