Vegetarische moussaka met Griekse yoghurt
Vegetarische moussaka met Griekse yoghurt.
Vegetarische moussaka met Griekse yoghurt.
Ontbijt, zó gemaakt met een topping van chocolade, banaan en noten.
Lemoncurd, citroen en poedersuiker door en op de wentelteefjes van stokbrood.
Topping van dikke yoghurt, chutney, groene kruiden en verse mango.
Met aardappelpuree en blokjes gebakken tempeh, zó klaar!
Puree van aardappel, zó klaar! Romig en zacht.
Geen betere manier om jezelf te verkoelen: 't drinken van ijskoffie.
Scones passen perfect in ’t ontbijt of als ’n snel tussendoortje.
Milkshake met zoet over de top! Donut of suikerspin? Cookies, marshmallows of discodip.
Geen betere manier om jezelf lekker op te warmen! Het drinken van warme chocolademelk.
Griesmeel met vanille, citroen en zacht fruit. Lekker uit de oven.
Vrij van gluten oliebol - rijzen - frituren - heerlijk.
Ofwel zelfgemaakte kruidnoten, het allerlekkerst. Een simpel bakrecept, je schuift ze zo de oven in.
Chocolade met (vegan)melk en cacao met ’n dot lobbige room en 't maken is heel eenvoudig.
Pancakes als ontbijt, lunch of voor dessert. Gegarandeerd een feestje.
Een soort van pannenkoek maar dan veel luchtiger met poedersuiker.
Een taart en cake in één. Zoet van banaan en een bite van pecannoten.
Een simpel bakrecept. Crunchy broodje van buiten en zacht van binnen.
Variant met framboos en aardbei, een klassiek chocolademousse dessert.
Tiramisu en cheesecake in één. Top lekker en heel simpel om te maken.
Pepernoten vrij van gluten, de kruidnoot maar dan glutenvrij.
Pasta kan niet eenvoudiger, pasta uit de wok 'n wokpasta maken.
Vegetarische bouillon met ei, gember en prei.
Perfect voor ontbijt of mee voor de lunch, gezond en lekker.
Gangen
Recepten soorten
Keukens