Crostini met pepperoni, ricotta en druiven
Een knapperige symfonie van pittig worst, romige ricotta en zoete druiven!
Een knapperige symfonie van pittig worst, romige ricotta en zoete druiven!
Gegrilde broccoli op een krokant broodje met gezouten ricotta en hot honey!
Malse biefstuk, scherpe blauwe kaas en romige mierikswortelsaus allemaal op een krokante toast! Dit is pas genieten!
Crostini met burrata, ansjovis en gefrituurde salie: een heerlijk hapje met romige burrata, zoute ansjovis en knapperige gefrituurde salie op geroosterd brood.
Kleine tosti's in je gourmet pannetje met pesto en pittige kaas.
Lemoncurd, citroen en poedersuiker door en op de wentelteefjes van stokbrood.
Makkelijke kersthapjes, een feest! Met de toppings kun je eindeloos variëren.
Met bonen en spek, soep met groenten, zó oldschool.
Soep vol met ui, tijm en laurier met gratin van Gruyère.
Smeuïg zacht samen met de iets zoutige pesto en pittige ui is dit een perfecte combi voor tussen je brood.
Stevige uiensoep met rode wijn, vullend en iets wat zoete soep.
Eindeloos variëren met salade. Lekker en gezond met brood en kruiden.
Gegrild brood met tomaat en verse basilicum, een heerlijke Italian snack.
Gangen
Recepten soorten
Keukens