3 x Shaslick maken

3 x Shaslick maken, de lekkerste voor de bbq.. shaslick van groenten, kip of liever van zalm.
De lekkerste maak je zelf, écht summerfood!

Vegetarische shaslick maken simpel

Shaslick recepten

Shaslick recepten voor de bbq of uit de pan met ’n twist. Voor de lunch of late night snack ofwel ’t lekkerste shaslick recept, ’n hit voor in de zomermaanden. Shaslick ofwel ’n sjasliek bestaat uit gemarineerde en gegrilde stukjes vlees vis of groenten op een stokje.

Vegetarische shaslick maken

Voor ’n vega bbq. Je maakt ’t makkelijk met aubergine, tomaat, paprika en ui, lekker joh! ’n Simpel en snel groente spies recept voor op de barbecue of in de grillpan. Vegetarische shaslick maken doe je zó.

’n Groenten shaslick ofwel ’n groente saté past perfect bij een zomerse fuif, saté met knapperige groenten, lekker met een zelfgemaakte satésaus, summerfood!

Shaslick maken met kip

Dit wil je eten! Shaslick maken met kip ’n makkelijk en gezond shaslick recept met ’n shaslick saus of pindasaus. Je maakt ’t simpel met malse kip ui, tomaat en paprika voor de bbq of grillpan.

Kip shaslick van de bbq voor ’n zomerse avond met gemarineerde kip. Recept voor 10 shaslicks en klaar in minder dan 25 minuten.

Vis shaslick maken

Gemarineerde vis shaslick maken met zalm en garnalen, lekker joh! Zó gemaakt in een marinade van citroen en knoflook. Een favoriet zomerse visspies bbq recept.

Vis op een stokje ofwel ’n vissaté lekker op de bbq of grillpan. Varieer met dip en kruiden. ’n Cocktail dip of satésaus.

Meer: bbq recepten Barbecuen op houtskool, briketten of op gas: BBQ met vis, vlees of lekker vega. Inspiratie voor jóuw barbecue, makkelijke bbq recepten op ’n rij.

Door Geschreven op: 7 augustus 2020Laatste update: 20 april 2023

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Pastabijbel kookboek juni 2024
De Smaak van Italie mei 2024

Recente recepten en artikelen