3x Aziatisch genieten

Bami recept met ei en paksoi

Aziatische gerechten zijn heerlijk. De gerechten uit Azië zijn vaak heel gezond en voedzaam. Ook nemen ze meestal niet veel tijd in beslag. Perfect! Aziatische keuken, heerlijk! Zoet of spicy, Aziatische recepten met gember, rode peper, koriander, noedels en rijst. Eigenlijk kan iedereen in de Aziatische keuken terecht, of je nou van zoet, zuur of pittig eten houdt. Maak zelf eens heerlijke Aziatische recepten met één van onderstaande recepten. Veel succes en eet smakelijk!

Babi pangang met paksoi en rijst simpel recept

Babi pangang met paksoi en rijst

Dit gerecht is misschien het meest bestelde gerecht bij de Chinese restaurants. Bijna iedereen houdt wel van dit gerecht met mals vlees en een heerlijke saus. Het is natuurlijk al helemaal lekker als je het zelf vers bereid hebt. Nog een voordeel: het gerecht is binnen 15 minuten al klaar! Geen redenen meer om vanavond iets anders te eten dan dit babi pangang recept dus.

Kokos kerriesoep met kip simpel recept

Kokos-kerriesoep met kipKokossoep

Deze kokos-kerriesoep met kip is ook al zo’n snel recept. In maar 20 minuten staat deze soep vol met smaak al op tafel. De kokos-kerriesoep met kip is super romig en de kerrie smaakt heerlijk bij de groenten en kip. Voeg wat extra kerriepoeder toe als je echt van kerrie houdt.

Zoete chili garnalen met kokosrijst simpel recept

Zoete chiligarnalen met kokosrijst

Deze klassieker met zoete chiligarnalen met kokosrijst is er een die je geprobeerd moet hebben! De tomaten, paksoi en garnalen smaken heel goed bij elkaar. Met kokosmelk en rijst maak je de meest heerlijke kokosrijst. Je hoeft alleen nog maar chilisaus toe te voegen en klaar is dit gerecht. In maar 15 minuten! Wat wil je nog meer?