3x Aziatisch genieten

Door : | 2 Reacties | On : december 16, 2015 | Categorie : Inspiratie

Aziatische gerechten zijn heerlijk. De gerechten uit Azië zijn vaak heel gezond en voedzaam. Ook nemen ze meestal niet veel tijd in beslag. Perfect! Aziatische keuken, heerlijk! Zoet of spicy, Aziatische recepten met gember, rode peper, koriander, noedels en rijst. Eigenlijk kan iedereen in de Aziatische keuken terecht, of je nou van zoet, zuur of pittig eten houdt. Maak zelf eens heerlijke Aziatische recepten met één van onderstaande recepten. Veel succes en eet smakelijk!

 

Babi pangang met paksoi en rijstIMG_1351
Dit gerecht is misschien het meest bestelde gerecht bij de Chinese restaurants. Bijna iedereen houdt wel van dit gerecht met mals vlees en een heerlijke saus. Het is natuurlijk al helemaal lekker als je het zelf vers bereid hebt. Nog een voordeel: het gerecht is binnen 15 minuten al klaar! Geen redenen meer om vanavond iets anders te eten dan dit babi pangang recept dus.

 

Kokos-kerriesoep met kipKokossoep  banner
Deze kokos-kerriesoep met kip is ook al zo’n snel recept. In maar 20 minuten staat deze soep vol met smaak al op tafel. De kokos-kerriesoep met kip is super romig en de kerrie smaakt heerlijk bij de groenten en kip. Voeg wat extra kerriepoeder toe als je echt van kerrie houdt.

 

 

Zoete chiligarnalen met kokosrijstIMG_0091
Deze klassieker met zoete chiligarnalen met kokosrijst is er een die je geprobeerd moet hebben! De tomaten, paksoi en garnalen smaken heel goed bij elkaar. Met kokosmelk en rijst maak je de meest heerlijke kokosrijst. Je hoeft alleen nog maar chilisaus toe te voegen en klaar is dit gerecht. In maar 15 minuten! Wat wil je nog meer?

 

Tip: al deze gerechten smaken heerlijk met wat kroepoek erbij. Kijk voor meer heerlijke Aziatische gerechten bij onze Aziatische recepten.

Share This Post!
  1. posted by Mevrouw L. Schotel on 20 mei 2016

    Geachte redactie, u maakt de fout die alle niet oosterse mensen maken. Het is Babi PangGang, dus met 2(twéé!!) :g’s: in het midden. In totaal 3(drie!) :g’s:.

    • posted by Noor on 27 mei 2016

      Beste mevrouw L. Schotel, bedankt voor uw reactie. Volgens van Dale wordt babi pangang met 1 ‘g’ in het midden geschreven, dus deze houden wij graag aan. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab