3x gerechten met penne

3x Gerechten met penne, bijna niemand die niet van pasta houdt. De Italianen hebben met hun deegwaren de wereld veroverd. Je kan er makkelijk mee variëren, ’t is simpel en snel. Er zijn talloze pastagerechten te bedenken en er zijn oneindig veel ingrediënten die goed samen gaan met pasta. Penne, we zijn er dol op! Hier 3x gerechten met penne inspiratie.

Penne koken

Penne koken doe je zó, in 1 liter water per 100 gram pasta. Reken op zo’n 10 minuten dus lekker snel klaar! Makkelijke penne gerechten met groenten, gehakt of waar je maar zin in hebt, volop variatie.

Penne met kaassaus en asperges

’n Pasta met kaassaus en groene asperges is een eenvoudige vegetarische pasta. Een fijne combi van asperges met kaas, ’n romig gerecht. Maak zelf met pasta penne, ’n simpel recept.

Pasta courgette

Eet je alleen en/of ben je gek op rode saus en feta? Probeer dit gerecht met penne eens. Heerlijke Pasta met courgette en feta. Dit penne gerecht is lekker snel, in ’n kwartier aan tafel.

Penne met verse spinazie en kruidenroomkaas

Hou je van roomkaas? Dan is deze pasta met spinazie en kruidenroomkaas echt iets voor jou. Met verse spinazie en ’n romige saus en geroosterde pijnboompitten. Varieer met gebakken spekjes of vegan speckjes.

Meer pastagerechten: kijk bij pasta recepten.

Door Geschreven op: 12 oktober 2018Laatste update: 15 juni 2024

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Pastabijbel kookboek juni 2024
De Smaak van Italie mei 2024

Recente recepten en artikelen