3x heerlijke taarten

Door : | 0 Reacties | On : augustus 28, 2015 | Categorie : Inspiratie

Zelf een taart bakken is altijd een goed idee! Wie denkt dat het heel ingewikkeld is, heeft het vaak mis. De meeste taarten zijn hartstikke eenvoudig en net zo lekker! Je hebt taartrecepten in allerlei soorten en smaken. Een taart bakken is ook nog eens heel leuk, al helemaal als je het samen doet! Kijk voor de lekkerste en leukste taarten hieronder of bij onze taartrecepten. Veel succes en plezier!

 

BokkepootjestaartBokkepootjestaart
Deze bokkepootjestaart is veruit de meest populaire taart van onze website! Dat is natuurlijk niet voor niets zo. Deze taart is super origineel en ook nog eens eenvoudig en heel erg lekker! Ben je gek op bokkepootjes? Dan moet je deze taart zeker een keer geprobeerd hebben. Deze taart heeft een bereidingstijd van maar 30 minuten.

 

 

Chocolade-koekjestaartChocotaart
Ben je ook zo gek op M&M’s, Twixen, Rolo’s en nog meer chocolade en zoetigheid? Dan is deze taart echt iets voor jou! In deze taart zijn namelijk al deze chocolade lekkernijen gecombineerd met heerlijk koekjesdeeg. De perfecte taart voor een echte zoetekauw! In maar 60 minuten is deze taart al klaar. Eet smakelijk!

 

 

MonChou-BastognetaartIMG_1344
Deze taart is voor alle kwarktaart/cheesecake-fans! Het beste van twee werelden wordt in deze taart gecombineerd, namelijk: een Bastogne koekjesbodem met een vulling van MonChou met slagroom. Maak de taart af met een topping van aardbeien en hij is helemaal af! Ook een voordeel van deze taart: hij hoeft niet in de oven!

 

 

 

Share This Post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab