3x verrassingen uit de oven

Door : | 0 Reacties | On : februari 20, 2015 | Categorie : Inspiratie

Met een oven kun je veel verschillende soorten gerechten klaarmaken. Van heerlijke taarten, ovenschotels en desserts tot koekjes, voor ieder is er wat wils. Met een goed recept tover je zo een heerlijke verrassing uit de oven.

Wil je een keer iets speciaals maken dat je niet vaak bij anderen zult aantreffen? Moet je iets maken voor een vereniging, school of voor op het werk? Probeer dan eens één van deze bijzondere recepten en verras iedereen met jouw eigen traktatie!

 

Espresso-amandelcupcakesCupcakes espresso2
Deze cupcakes zien er niet alleen verrukkelijk uit, ze smaken ook ontzettend lekker. Heerlijke espresso, amandelen en chocolade. Cupcakes lijken misschien iets voor de jongere generatie, maar deze cupcakes zullen in ieder geval ook bij de volwassenen in de smaak vallen.

 

MueslikoekjesMuesli koekjes
Wil je iets lekkers en gezonds klaarmaken? Probeer dit recept dan eens van gezonde mueslikoekjes. Ze zijn heel eenvoudig om klaar te maken en ze smaken echt heerlijk. Deze mueslikoekjes zijn ook ideaal voor op het werk als gezond tussendoortje.

 

 

Verrassende chocoladetaartChocoladetaart met Kitkat en M&Ms
Ben je gek op chocolade? Wil je iemand verrassen? Of wil je een spetterende verjaardagstaart maken voor je zoon of dochter? Deze taart is daar ideaal voor! De taart zit vol met chocolade en is voor de chocoladefreaks een onmisbare traktatie.

Kijk voor meer heerlijke gerechten bij onze ovenrecepten.

Share This Post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab