3x zomerse gerechten

gazpacho simpel recept

Het weer is deze zomer nogal wisselvallig, maar dat is natuurlijk geen reden om geen zomerse gerechten uit te proberen. In de zomer is er meer behoefte aan lichte en frisse gerechten, maar de smaak mag natuurlijk niet verloren gaan. Tijd om wat heerlijke recepten uit te lichten die ontzettend lekker zijn voor in de zomer, maar ook op een dag met wat minder mooi weer goed smaken.

Aardappelsalade met zalm recept

Aardappelsalade met zalm

Een frisse salade smaakt het allerlekkerst in de zomer. Deze salade met onder anderen aardappel, zalm, ei, komkommer, doperwten en een frisse dressing is er een die je geprobeerd moet hebben. Het is een lichte en frisse salade met super veel smaak dankzij de verschillende ingrediënten.

Gnocchi met tuinbonen en creme fraiche simpel recept

Gnocchi met tuinbonen en crème fraîche

Vind je de meeste pastagerechten maar saai? Dit recept met gnocchi, tuinbonen en crème fraîche brengt daar verandering in. Gnocchi wordt in Nederland niet erg veel gegeten, maar dat betekent niet dat het niet super lekker is. Samen met de tuinbonen, crème fraîche, rucola en spekjes zit het gerecht vol met smaak en is het eens wat anders dan de meeste bekende pastagerechten.

Zomers simpel dessert

Zomers dessert

Er zijn maar weinig mensen die geen fan zijn van dit toetje. Maak indruk op je gasten of geniet zelf van dit heerlijke dessert met bladerdeegpuntjes, aardbeien, slagroom, slagroomijs en jam. Is er nog meer uitleg nodig?

Nieuwsgierig naar meer lekkere recepten? Kijk dan eens bij onze salade recepten of nagerechten.