5 x Valentijn gift voor ’n foodie

Valentijn gift voor een foodie

Valentijn gift voor een foodie, 5 favorieten en já, er zijn er meer! Lekkers in een box, Support Your Locals, lokaal en duurzaam als ’t even kan. Snoepen en borrel als dat geen fijne Valentijnsdag wordt!

’n Old school Valentijnskaart

Valentijnskaart Matia Studio

’n Old school kaartje voor je lief kan niet ontbreken voor door de bus of naast je culy diner. Bestel hier je Valentijnskaart.

Valentony’s reep

Valentijnsreep Tony's

Valentony’s valentijnsreep daar is ie weer! Tony’s reep melk roos en framboos voor valentijn, in de online shop, oh la la… En of je nu wel of niet aan Valentijnsdag doet, deze reep steelt alle harten.

Tonys valentijnsreep koop ‘m!

Crunchy Choco en Kaneel Kokos

Dalicious.ams Valentijn

Dalicious is verwennerij: ’n tongstrelende smaaksensatie gemaakt van de beste dadels met heerlijke specerijen en pitten. Vrij van conserveringsmiddelen, vegan en zonder toegevoegde suikers. Niet nodig! ’n Dalicious gift. geeft je lief een dikke glimlach en ’t past perfect door de brievenbus.

John Altman snacks

Johnaltman snacks Valentijn

John Altman snacks dé perfecte Valentijns bite voor je Netflix avond met je lief en met John Altman snacks is ’t lekker snacken zonder schuldgevoel.

Pindakaas kookboek

Koken met Pindakaas Valentijn

All I want for Valentijn.. is ’t pindakaas boek bij ’t ontbijt of midden in de nacht pindakaas kan altijd. En of je je pindakaas nu glad of met stukjes pinda, zoet of hartig, of rechtstreeks uit de pot wilt, ’n boek vol recepten voor de pindakaas lover.

Musthaves: 5x keukentools onmisbare items in de keuken. Met de juiste tools maak je ’t jezelf nog makkelijker en leuker in de keuken om te koken voor je lief.
Lekker: Hollandse garnalen op toast met de meest romige tomaten cocktailsaus.

Lees verder

Door Geschreven op: 31 januari 2021Laatste update: 5 februari 2024

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Pastabijbel kookboek mei 2024
De Smaak van Italie mei 2024

Recente recepten en artikelen