7x gezonde snacks voor op het werk

Door : | 0 Reacties | On : januari 19, 2015 | Categorie : Inspiratie

Heb jij ook altijd zo’n trek in iets lekkers wanneer je aan het werk bent? Vaak zijn er zat collega’s die standaard een pot vol snoep op het bureau hebben staan. Het is ook niet gek, van al dat harde werk krijg je nu eenmaal gewoon wat meer behoefte aan wat lekkers tussendoor. Maar goed voor de lijn is het niet!

Nu willen we je niet pesten door te zeggen dat je helemaal niets lekkers tussendoor mag snoepen, maar we hebben wel een eenvoudige en lekkere oplossing! Zorg er gewoon voor dat je voortaan wat gezonde snacks mee naar het werk neemt. Wie weet overtuig je je collega’s ook om de snoeppot weg te doen. Maar wat zijn nou gezonde snacks? Wij zetten er een aantal op een rijtje.

gezondsnack blog

1. Chocolade-kokosballetjes
Ze zien er enorm lekker uit en ze zijn ook nog eens gezond! Deze chocolade-kokosballetjes kun je wel het beste uit het zicht bewaren, je collega’s gaan er zo mee vandoor.

2. Abrikozen-havermoutmuffins
Deze abrikozen-havermoutmuffins zijn het ideale tussendoortje. De havermout die erin zit is erg gezond en zorgt ervoor dat ze ook als ontbijt erg geschikt zijn!

gezondsnack blog2

3. Geroosterde cashewnoten
Heb je meer behoefte aan iets hartigs dat je kunt snoepen? Deze geroosterde cashewnoten zijn erg lekker en ze nemen je trek zo weg. Ideaal voor als je van zoute snacks houdt.

4. Chocolate chip cookies
Deze chocolate chip cookies zien eruit alsof ze vol met suikers zitten. Niets is minder waar, want deze koekjes zijn volledig tarwe- en suikervrij.

gezondsnack3

5. Groentechips
Deze groentechips zijn niet alleen lekker en gezond, ze zien er ook erg leuk uit! Heerlijk voor ’s avonds op de bank, maar natuurlijk ook voor op het werk zeer geschikt!

6. Wortel-kaneelcake
Wil je een gezonde traktatie maken voor je collega’s? Of ben je zelf gek op cake? Maak dan deze wortel-kaneelcake. Deze cake is ideaal om een grote hoeveelheid van te maken en uit te delen aan je collega’s!

gezondsnack4

7. Huisgemaakte ontbijtkoek
Ook in ontbijtkoek zitten veel suikers verborgen, maar deze huisgemaakte ontbijtkoek is erg gezond! Je bepaalt namelijk helemaal zelf wat je erin doet.

Kijk voor meer gezonde snacks bij onze gezonde recepten.

Share This Post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab