Ali V Marokkaans gekruide kipstukjes

Likemeat kipstukjes vegan

Dat Ali fan is van plantaardig eten dat weet je vast. Sinds begin dit jaar zet hij zich in om heel Nederland te inspireren om het klassieke stukje vlees vaker te vervangen voor een plantaardig alternatief. Ali is dan ook niet langer Ali B, maar Ali V(ega).

*Update 21 jan 2022: LikeMeat haalt vleesvervanger van Ali B uit de schappen. “We hebben in overleg met Ali B besloten om de samenwerking op te schorten tot het onderzoek afgelopen is”. Aldus LikeMeat.

Ali ontwikkelde zijn eigen plantaardige product voor het merk LikeMeat: Marokkaans gekruide kipstukjes. Hiermee hoopt hij dat iedereen gaat ontdekken hoe lekker de plantaardige én Marokkaanse keuken is. Vanaf vandaag zijn de vega Marokkaans gekruide kipstukjes ofwel ‘Die Leipe Mocro Flavour’ te vinden in de schappen van de Albert Heijn en bij online supermarkt Picnic.

Vegan FANtastisch

Tijdens de officiële remake van Ali zijn hitsingle uit 2004, ‘Die Leipe Mocro Flavour’ mocht ik de plantaardige Marokkaans gekruide kipstukjes proeven. Ik kan niet anders zeggen: Vegan FANtastisch, deze vegan kipstukjes verdienen eeuwige roem. Ik kan me niet voorstellen dat dit geen hit zal worden, een knap voorbeeld van geweldig culinair toverwerk! Marokkaans gekruide kipstukjes van Ali V zijn té gek lekker.

Meer inspiratie en recepten van LikeMeat

Likemeat kipstukjes

Inspiratie: Vegan sashimi op de kaart No Tuna & Zalmon.

Geschreven op: 21 september 2021

Lees verder

Door Geschreven op: 21 september 2021Laatste update: 25 juni 2023

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram januari actie
DSV De warmte van de winter

Recente recepten en artikelen