De leukste cadeaus onder de 15 euro

Kerstcadeaus food

De leukste cadeaus onder de 15 euro – Voor een foodie, 5 favorieten en já, er zijn er meer.

The most wonderful time of the year, kerst! De leukste cadeaus onder de 15 euro voor je liefste foodie vrienden om je heen voor onder de boom, om te bezorgen of voor door de brievenbus. Zoek je misschien ook inspiratie voor kerst recepten.

Keukenkastje

Keukenkastjes

De eerste edities liggen in de winkel elk over één ingrediënt. Vol anekdotes, handige weetjes en heel veel recepten. Appel en peer & Paddenstoel voor iedere thuiskok en ’t kan door de brievenbus. Prachtig uitgevoerde boekjes, ’t perfecte cadeautje.

In navolging van haar kookboek Eva’s keukenkast, komt Eva Posthuma de Boer met deze eerste edities in de reeks keukenkastjes.

Panettone

Panettone kerst

Geen kerst zonder Panettone, ’n luchtig Italiaans brood ofwel hoge cake gevuld met rozijnen en gekonfijt fruit van oorsprong uit Milaan. Traditioneel kerstgebak geserveerd met Spumante of Moscato wat je op kerstavond mag aansnijden.

’n Traditionele Panettone haal je bij Massimo Gelato in Amsterdam en kijk hoé lekker.

ELLE à Table

Elle a Table magazine kerst

Deze mag je eigenlijk al iets vroeger in huis hebben, doe ‘m jezelf cadeau of geef ter inspiratie: Elle à Table, hét culinaire magazine voor de feestdagen met veel recepten en tips om je vingers bij af te likken.

Elle à Table hét culinaire bookazine met alles wat je nodig hebt voor onvergetelijke diners en borrels. De hoofdrol is voor eigen receptuur, die pure ingrediënten laten stralen.

Kerst ornament knoflook

Kerst hanger knoflook SB

Knoflook hanger voor in de kerstboom speciaal ontworpen voor Sissy-Boy met de mond geblazen en daarna met de hand beschilderd. Ze komen voort uit een eeuwenoude traditie van vakmanschap. Het ornament is 6 cm lang en gemaakt van glas. Knoflook hanger kerst voor alle garlic fans.

Diner Kaarsen

Diner kaarsen SB zwart
Kaarsen voor het diner Sjakies

Diner kaarsen maken je kersttafel af. Klassieke kaarsen ’n set van 4 van Sissy-Boy. Met de afmeting van 3,2 x 30 cm en een brandduur van zo’n 21 uur. Liever losse diner kaarsen in verschillende kleuren haal deze in de winkel.

Meer diner kaarsen (en cadeau inspiratie) voor je kersttafel shop je bij: Sjakies ’n set van 9 kaarsen lang en dun, ’n set van 6 kaarsen kort en dik of ’n set van 6 kaarsen dik en lang allemaal in de mooiste kleuren van Sjakies.

Meer musthaves: Onmisbaar in je keuken 3 x keukengerei nog ’n aantal slimme hulpjes voor in de keuken die het koken een stuk gemakkelijker maken.

Ook leuk om te lezen: De lekkerste hete sauzen dit zijn ze pittige saus op basis van rode pepers ofwel hot sauce is hot, de lekkerste hete sauzen. Die je ook makkelijk zelf maakt met een vijzel en stamper.

Geschreven op: 07 december 2020

Meer lezen

Door Geschreven op: 7 december 2020Laatste update: 25 juni 2023