Dit weekend is het Amsterdam Wine Festival 2023

Amsterdam wine festival

Begin je weekend goed en kom langs bij het Amsterdam Wine Festival op het Westergas terrein, een driedaags durend wijnfestijn! Samen vieren we de oogstfeesten van het Noordelijk Halfrond. Deze editie maak je een reis van Frankrijk tot Roemenië en van Portugal tot Amerika. Ontdek alles wat het noordelijk halfrond te bieden heeft.

Bij binnenkomst een wijnglas en een wijnpaspoort waarmee je wijnreis begint. Een palazzo vol verrassingen, een food line-up van een aantal restaurants en verschillende foodtrucks. Proef de cultuur, de leukste bands en dj’s zijn aanwezig! Meer dan 5.000 vierkante meter aan wijnbeleving. En meer dan 300 wijnen per glas te proeven.

Kom dit weekend naar de twee jaarlijkse terugkerende editie van 28 sept tot en met 01 okt naar de Westergasfabriek en vier de oogstfeesten mee.

Wijnliefhebbers opgelet

Dit event vindt tweemaal per jaar plaats op het Westergas terrein om de druivenoogst te vieren, één keer in maart en één keer in september. (In maart vieren we de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond. Een reis langs de nieuwe wereld, waarbij o.a. Zuid-Afrika, Argentinië en Nieuw-Zeeland centraal staan.) En of je nu een beginner bent of een echte kenner, het Amsterdam Wine Festival is voor iedereen een echte beleving! Kijk hier voor meer info: Amsterdam Wine Festival

Ook kan je terecht voor verschillende workshops, o.a. masterclasses onder leiding van dé wijnmakers die speciaal worden overgevlogen uit de diverse landen en het stampen van druiven. Kortom, het Amsterdam Wine Festival, een walhalla van wijnen.

Amsterdam wine festival

Foto Instagram: Amsterdam Wine Festival

Bestel je ticket!

Door Geschreven op: 22 maart 2019Laatste update: 29 september 2023

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram januari actie
DSV De warmte van de winter

Recente recepten en artikelen