FLAVOUR ’t nieuwe kookboek van Ottolenghi

Flavour, hét nieuwe kookboek van Ottolenghi komt eraan en is nú al te reserveren.

Flavour

Zijn de gerechten van Yotam Ottolenghi ook bij jou favoriet? Begin september is er een nieuw kookboek van de populaire chef die als geen ander weet hoe je groenten in de spotlight zet.

In Flavour schrijft Yotam samen met co-auteur Ixta Belfrage over de drie factoren die smaak creëren in een gerecht. Het boek is verdeeld in drie delen, die laten zien hoe je ’t best groenten kunt benutten om mooie maaltjes op tafel te zetten. Nieuwe ingrediënten leveren mooie combinaties op om te prikkelen en te inspireren.

In dit nieuwe kookboek kom je aubergine-dumplings ‘alla Parmigiana’ of ’n spicy paddenstoelen-lasagne tegen. De beste groenteschnitzels, uien met miso-boter en ‘hasselbacks’ van rode biet met limoenblad-boter.

Flavour, hét boek waar je als Ottolenghi fan en groenteliefhebber naar uitkijkt.

Het boek ‘Flavour’ is het vervolg op z’n eerder uitgebrachte boeken Plenty, Plenty More en Simple.

Ottolenghi Flavour geeft je inspiratie voor eenvoudige recepten voor de doordeweekse avonden, gerechten met weinig inspanning en opvallende gerechten, met zijn kenmerkende kleurrijke fotografie. Flavour inspireert je niet alleen wat te koken, maar ook hoe smaak wordt gekozen en waarom het zo werkt.

Flavour is er vanaf 3 september, reserveer hier jouw exemplaar alvast.

Meer Ottolenghi: Rijst uit de oven met ’n salsa van feta munt olijven en granaatappelpitjes.

Geschreven op: 17 mei 2020