Kerst kookboek – Kerst

Jingle Bells op de achtergrond, een mooi gedekte tafel en een goed gevulde hartige strudel, veel is er niet voor nodig om helemaal in de kerststemming te komen. Eén ding is zeker, met ’t kookboek Kerst zit je zeker goed deze kerst.

Kerstkookboek kerst

Koken in de feestelijkste maand van het jaar

Van fijne baksels en ontbijt tot lunch, van borrel tot diner, hoe lekker én gezellig! Vega of vegan, in dit boek vind je écht voor iedereen iets passends. En niet alleen voor de kerstdagen zelf, maar ook voor de aanloop er naartoe. Koekjes bakken in de kerstvakantie, een kerstcake met rum maken of het meest waanzinnige kersttoetje, dit boek is een perfecte inspiratiebron de feestelijkste maand van het jaar.

Het kookboek Kerst geeft je alle inspiratie voor de feestdagen die je nodig hebt. Het boek is geschreven door Mireille en Arno van The Holy Kauw Company en uitgegeven door uitgeverij Snor. Klassiekers met kerst zoals pittige appel-kaneelpunch, soep van Hollandse garnalen met pernod of meringue limoen-cakejes. Het boek Kerst staat boordevol met makkelijke kerst recepten en feestelijke ideeën, inspiratie voor de mooiste gedekte tafels en natuurlijk ook perfect te gebruiken bij Oud & Nieuw.

Kerstkookboek impressie
Truffelrisotto kerstkookboek
Kanten koekjes kerstkookboek

Een kerstkookboek?!

En als je je nu afvraagt waarom je een boek zou moeten kopen voor één á twee dagen per jaar? Nou, hierom: In dit boek staat zó veel moois, niet alleen voor de kerstdagen maar ook zeker voor de doordeweekse dagen om een heerlijke winterse maaltijd te gaan koken. Pappardelle met wildragout, Italiaanse aardappelkroketten of truffelrisotto. Heerlijk, de hele familie geniet alle donkere dagen mee.

Voor mij is dit boek nu al een favoriet in m’n keuken, niet alleen omdat er fantastische kerst recepten in staan maar ook om de prachtige uitstraling, vormgeving en fotografie. Met dit feestelijke boek in je keuken is de kerst echt begonnen.

Je koopt het boek Kerst hier bij de The Holy Kauw Company. Of hier bij de Wereld van Snor. Bestel dan gelijk mooie kerstrepen in een prachtig jasje met een tof ontwerp van Floor Rieder. Superleuk en lekker cadeau!

kerstkookboek hartige strudel

Eerder verschenen de boeken Limonade en Zondag en al net zo sprankelend van The Holy Kauw company.

Meer kerstflow? Champagne 10 weetjes do’s & don’ts. Champagne, véél meer dan alleen aperitief. Lees ’t, waar het bij past en hoe je het drinkt.

Geschreven op: 15 december 2019

Door Geschreven op: 15 december 2019Laatste update: 30 augustus 2022