Kliekjes tips met broccoli

Gegrilde broccoli

Broccoli is een heel gezonde groentesoort. Er zitten enorm veel vezels en belangrijke voedingsstoffen in. Heb je broccoli over van de vorige maaltijd? Wellicht kun je er nog wat mee door één van de onderstaande recepten ermee te maken.

Broccoli Quiche simpel recept

Broccoli quiche

Deze broccoli quiche is een heerlijke variatie op de gewone, zwaardere quiches. De mozzarella, cherrytomaatjes, broccoli en crème fraîche maken van deze hartige taart een waar feestje! Eet hem lekker buiten op met een frisse salade ernaast en een glaasje witte wijn of spa rood met een citroenschijfje. Laat de lente maar komen!

Detox broccolisoep recept

Detox-broccolisoep

Wil je graag super gezond eten? Probeer je bijvoorbeeld gewicht te verliezen? Dan is deze detox-broccolisoep echt iets voor jou! Alle ingrediënten in deze soep zijn namelijk super gezond! De soep vult goed en als je wat extra maakt, kun je er de volgende dag ook nog van eten. Ideaal voor als je het druk hebt.

Quinoa salade met broccoli en feta recept

Quinoa salade met broccoli en feta

Quinoa is super gezond en hartstikke populair de laatste tijd. Deze Quinoa salade is er dan ook zeker één die het proberen waard is. Er zitten heel veel groenten in en met de zelfgemaakte dressing smaakt het geheel super lekker!

Benieuwd naar meer recepten met broccoli? Gebruik dan ons zoekformulier..