Koffiespot Kaldi Haarlem

Kaldi koffie spot Haarlem

Geurende koffie en thee, zoete taart, dolci baci en ander (glutenvrije) baksels ​mega vers! Welke koffie neem jij? Een simpele americano of een latte met plantaardige melk, ’n flat white, cortado of espresso. Of liever cappuccino met havermelk, koffiespot Kaldi Haarlem heeft het!

Eerder was Kaldi al open op zo’n 24 plekken verspreid door heel Nederland en vanaf nú dus ook in Haarlem. Kaldi is dé keten van koffie- en theespeciaalzaken.

Kaldi Haarlem ligt lekker centraal, zo’n 6 minuten van het centraal station, om de hoek van ’t Dolhuys museum van de geest en de Haarlemmer kweektuin, hét stadspark voor duurzaam denken en doen in Haarlem. Dus als je in de buurt bent; loop even binnen.

Koffie to-stay & to-go

Bij Kaldi Haarlem kan je terecht voor dé perfecte koffie en thee zowel to-stay als to-go en tevens een ruim assortiment aan overige zetsystemen en aanverwante artikelen dus hurry up en ontdek zelf hoe lekker en fijn deze toffe koffie hotspot is. En met ’n beetje geluk bakt eigenaar Martin een stroopwafel voor je, verser dan vers.

Ook lekkker: Dalgona koffie recept ofwel ’n whipped coffee, koffie met een fluffy koffielaag.

Glutenvrije Italiaanse koekjes Kaldi
Nougat bij Kaldi Haarlem
Koffiespot Haarlem Kaldi

Lekker: Pumpkin spice latte ofwel koffie met pompoenkruiden en een fluffy roomlaag, ’n fancy herfst koffie en ’t recept is simpel. ’t Perfecte drankje voor natte herfstdagen.

Kaldi Haarlem
Generaal Cronjéstraat 24 Haarlem
06 38007582

Openingstijden

ma t/m zat 8.00 – 17.00 uur
zondag gesloten

Meer informatie: Kaldi Haarlem

Geschreven op: 21 november 2021

Meer inspiratie

Door Geschreven op: 21 november 2021Laatste update: 25 juni 2023

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Pastabijbel kookboek juni 2024
De Smaak van Italie mei 2024

Recente recepten en artikelen