Servies en keukentextiel van Miljuschka!

Heb jij het al in huis? De Mil & Match lijn van Miljuschka..

Miljuschka servies nu te koop

Foto: Facebook Miljuschka

Miljuschka Serviezen

Hoe leuk! Laten we de paastafel dekken met dit servies van Miljuschka op tafel.

Van mangohouten kommen tot hippe asymmetrisch schorten tot borden met zachte pasteltinten. Miljuschka Witzenhausen weet wat mooi is en wat praktisch is in de keuken. Je kent haar van onder andere 24 Kitchen en RTL Boulevard en heeft nu haar eigen lijn met keukentextiel en servies uitgebracht in samenwerking met New Edition.

De lijn heet Mil & Match en je kan er dan ook alle kanten mee op. De kleuren van de bowls, borden en bekers passen perfect bij elkaar. Allemaal in zachte pasteltinten. En ze zijn ook nog eens stapelbaar, wat fijn! Een tafel vol feest!

Ga samen de keuken in en maak van je ontbijt tot avondmaal een feest met dit mooie servies. Twee jaar lang is Miljuschka bezig geweest om het te ontwikkelen. Samples testen, aanpassen en terug sturen. Het serviesgoed bestaande uit borden, kommen, kopjes, mokken en schalen is makkelijk te combineren, zelf ben ik fan van de mangohouten kommen. En, wat ook niet onbelangrijk is, met die matte finish staat het ook nog eens fantastisch op elke foto. Instaproof dus!

Meer servies? Servies van Yvette van Boven

Waar te koop?

Bijenkorf logo

Ontdek de Miljuschka Serviezen collectie bij de Bijenkorf.

Recept van Miljuschka

Bitterkoekjesarretjescake naar een recept van Miljuschka, zó gemaakt, wel even laten opstijven in de koelkast. Arretjescake is een soort van chocoladecake die je niet hoeft te bakken en waar je eindeloos mee kan variëren.

Meer Miljuschka? Recepten van Miljuschka.

Geschreven op: 11 april 2019

Door Geschreven op: 11 april 2019Laatste update: 25 oktober 2021

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Pastabijbel kookboek juni 2024
De Smaak van Italie mei 2024

Recente recepten en artikelen