Binnenkort, servies en linnen van Yvette van Boven in samenwerking met &K

Nog even en er zijn 25 verschillende items te koop met vrolijke illustraties van Van Boven met een hoofdrol voor Yvette ‘s lievelings zomergroenten.

Yvette van Boven servies

Hoe leuk! Laat het voorjaar maar komen, met dit servies van Yvette’s vegetable series for &K.

Van porseleinen borden, kommen en een waterkan, tot aan bekers en een dienblad van bamboe, ovenwanten, theedoeken en schorten, een tafel vol feest! Je kent haar vast van al haar kookboeken, Koken met van Boven bij de VPRO of haar wekelijkse column in de Volkskrant.

De collectie bestaat uit twee verschillende lijnen. Eén van porselein, 4 verschillende borden, 4 mokken, 4 kommen én 1 waterkan. De andere gemaakt van bamboe, 4 verschillende borden, 2 bekers en een dienblad. Erg stevig, licht en duurzaam. Deze versie is heel fijn als je kleine kinderen thuis hebt rondlopen.

Voor elk moment van de dag dus! De winkels van &klevering

Biologisch katoen voor in de keuken

Biologisch katoen Yvette van Boven

Ga samen met je kinderen de keuken in. Het schort is er zowel voor volwassenen als voor kinderen. Gemaakt van biologisch katoen net zo als de theedoeken, pannenlappen en de ovenwanten. Ook bedrukt met de kleurrijke illustraties zoals pastinaak, pompoen, rucola en radijs.

Waar te koop?

Klevering Amsterdam

Het servies en linnen van Yvette van Boven &K ligt vanaf 1 maart in de winkels van &Klevering in Amsterdam of kijk online. Online shop &Klevering

Recepten uit de grote oven van van Boven

De recepten van Yvette van Boven uit haar nieuwste boek. Meer dan negentig makkelijke, leuke ovenrecepten met duidelijke receptuur, haar leuke tekeningen met korte instructies en een foto. Alles gaat de oven in, groente, vlees, vis en natuurlijk ook zoet. Kortom, een fijn boek met heel veel oven inspiratie.

De grote oven van van Boven

Gevulde appels uit de oven met bladerdeeg

Kleine éénpersoons appeltaartjes, wat een feest! Heel simpel en snel gemaakt, een variatie op een recept van Yvette van Boven.
Gevulde appels uit de oven.

Gevulde appel uit de oven

Dessert van appel, bessen en amandelkruim. Appel met crumble van amandel en blauwe bes.

Meer Yvette van Boven? Boek De grote oven van Van Boven.

Geschreven op: 11 februari 2019

Door Geschreven op: 11 februari 2019Laatste update: 30 juni 2020

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram januari actie
DSV De warmte van de winter

Recente recepten en artikelen