Smakelijk! Podcast luisteren

Smakelijk! Podcast

Nieuwe podcast over eten

Een feest voor foodies om naar deze nieuwe podcast te luisteren, Smakelijk! Petra Possel van Mangiare! is terug.

Mangiare! Het zal je niet ontgaan zijn, ’t bestond al best ’n tijd, maar is niet meer. Petra heeft nu haar nieuwe culinaire show, Smakelijk! Vanaf 17 februari 2023, luister je elke vrijdag om 19:00 uur bij Podimo naar de nieuwe podcast, een culinaire podcast die vol gezelligheid zit en je volop inspiratie geeft voor nieuwe gerechten. De perfecte start van het weekend voor alle culilovers. De uitzendingen worden opgenomen bij de mooie kookboekenwinkel annex kookstudio van mevrouw Hamersma in Amsterdam.

Mangiare! podcast

Kort terug naar Mangiare, ’t bestond al best ’n tijd. In deze podcast praatte Petra Possel (journalist, publicist, podcast maker, culinair recensent en radio-presentator) over eten, koken en het culinaire leven aan haar keukentafel met steeds weer wisselende gasten. Met een aantal vaste rubrieken die wekelijks aan bod kwamen, was toch elke podcast Mangiare! aflevering anders.

Smakelijk! met Petra Possel

Petra Possel begint op 17 februari 2023 haar nieuwe podcast Smakelijk! Te beluisteren op Podimo. In de nieuwe podcast ‘Smakelijk!’ praat Petra Possel je elke week bij over de culinaire wereld samen met haar gasten – deze week voor ’t eerst met London Loy – zo ben jij altijd op de hoogte van wat je wel en wat je niet wil eten. Van een simpel klassiek gerecht tot de lekkerste mosselen die er te verkrijgen zijn. Tussen de kookboeken en wijnflessen wordt er gekookt, gekletst en worden er veel (kook)tips uitgewisseld. De podcast is plezierig en zit vol inspiratie voor nieuwe gerechten, een feest voor alle foodies om te luisteren.

Let op: van deze culinaire-podcast krijg je trek. Maak voor bij ’t luisteren deze pasta met champignonroomsaus sjalot en knoflook met platte peterselie. Simpel en snel vegan pasta recept met ’n pasta naar keuze.

Tip: Meld je direct aan bij Podimo en luister 2 maanden gratis, dat is een stuk voordeliger dan de 2 weken die je normaal krijgt bij Podimo. Zo luister je 8 uitzendingen van Smakelijk! gratis. Aanmelden doe je hier.

Mangiare! recepten

Leuk om te weten; Er zijn nog heel wat Mangiare! recepten terug te lezen en te maken. Duidelijk met naam en datum van de uitzending.

Smakelijk! Podcast met Petra Possel

Inspiratie: films over eten 10 films op rij.

Lekker bij ’t kijken of luisteren: avocado dip met verse peterselie, super lekker én gezond met yoghurt en limoen. Dipje voor ’n chipje.

Geschreven op: 17 februari 2023

Lees verder

Door Geschreven op: 17 februari 2023Laatste update: 25 juni 2023

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram januari actie
DSV De warmte van de winter

Recente recepten en artikelen