Voor op de paastafel – 5 musthaves

Pasen 2023: De leukste eyecatchers voor op tafel met pasen. Wat ga je koken en wat serveer je tijdens de paasbrunch, wat zet jij dit jaar op tafel? O, de tafel op z’n paasbest dekken, dat doe je zo. Vrolijk Pasen!

Pasen 2023 Voor op de paastafel

Voor op de paastafel – 5 musthaves: de tafel dekken voor Pasen

Eierdop met kartelrand

eierdop hema Pasen

Een eierdopje van mat wit keramiek, met fijne spikkeltjes en kartelrandje, alles voor het perfecte paaseitje! Eierdop voor het paasontbijt of de brunch.

Luxe paasei

Luxe paasei hema

Een eyecatcher op je tafel, ’n luxe paasei van bijna 15 cm hoog en 9 cm breed gemaakt van melkchocolade met koekjesdeeg en versierd met pure en witte chocoladedecoratie. Ook verkrijgbaar in de variant luxe crisp en luxe discocrisp.

Kaarsjes olijfgroen

Olijfgroene kaarsjes van Dille & Kamille

Hoe leuk zijn deze kaarsjes in ’t olijfgroen en branden zo’n 3 uur. De kaarsjes zijn 17 cm lang en zitten met 10 stuks in een doosje.

Eiermandje konijn

Eiermandje konijn van Dille Kamille

Eiermandje van riet in de vorm van een konijn perfect voor alle eieren (paas)brood of croissantjes. Of neem ‘m mee naar buiten om eieren te zoeken! Als dat geen fijne pasen wordt..

Tafeltextiel

Tafelkleed pasen van Dille Kamille

Stijlvol tafeltextiel maakt je eettafel voor pasen extra sfeervol. Gemaakt van biologisch katoen met een afmeting van 145 x 300 cm.

Bijpassende servetten.

Inspiratie: Last van een middagdip zo voorkom je ‘m ’n middagdip, hoe dan?! We hebben er allemaal wel eens last van, ’t heeft te maken met je bloedsuikerspiegel.
Lekker: Smeuïg roerei maken met groene kruiden ’n perfect bijgerecht voor pasen tijdens de brunch.

Geschreven op: 19 maart 2021 – update 9 maart 2023

Lees verder

Door Geschreven op: 21 maart 2021Laatste update: 25 juni 2023