Week zonder vlees 2021

Nog maar één week voor de 4e editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Van 8 tot en met 14 maart 2021, jij doet toch mee? Samen maken we ’t verschil.

4 de editie week zonder vlees 2021

Vega-dagje! En wel 7 deze week.. Vegetarisch eten is een goed idee en niet alleen voor ’t dierenwelzijn en de toekomst van onze planeet, maar ’t is ook goed voor onze eigen gezondheid. De Nationale Week Zonder Vlees is een initiatief van Isabel Boerdam, oprichtster van De Hippe Vegetariër. Een dagje zonder vlees is de nieuwe standaard.

Vegetarische recepten voor volop vega inspiratie. Of lees hier ’t Week Zonder Vlees Magazine 2021.

Of je nu één keer per week vegan eet, flexitariër bent of juist altijd vega(n) eet, ’n flexitarisch eetpatroon kan voor iedereen. Vlees en vis afwisselen met vegetarische gerechten. Probeer ’t, vegetarisch en plantaardig eten is echt niet saai ’t is zelfs gezond.

# Nationale Week Zonder Vlees

Dit jaar is de vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees, met weinig moeite een verbluffend positieve impact op mens dier en milieu. Met elke week een dagje zonder vlees maken we samen het verschil voor de toekomst van onze planeet. 2021 De vierde editie van de Week Zonder Vlees, een jaarlijks terugkerend initiatief.

Er zijn voldoende alternatieven, snelle en makkelijke recepten om lekker en gevarieerd te eten zonder vlees. En laten we nu eerlijk zijn de revolutie is echt begonnen, het verschil tussen vlees en plantaardig proef je nog amper, iedereen happy.

Meer inspiratie voor makkelijke veggie gerechten: maaltijdboxservice met vegetarische maaltijden bestel de box online tjokvol verse ingrediënten. Zo zet je in mum van tijd een gezonde vega maaltijd op tafel.

Week Zonder Vlees 2021 8-14 maart

Lekkere vegetarische en plantaardige recepten, kook ze zelf tijdens de Nationale Week Zonder Vlees én wedden dat je ze daarna nog eens maakt?!

Chili sin carne

Chili sin carne recept

Pittig met groene peper: Chili sin carne simpel, snel ’t lekkerste chili con carne recept zonder vlees voor ’n makkelijk avondmaal en super gezond.

Galette met zoete aardappel en tijm

Galette met pulled oats en zoete aardappel

’n Knapperige hartige taart en echte eyecatcher Galette met zoete aardappel en tijm gevuld met Pulled Oats.

Noedels met mango en rode peper

Noedels met mango en rode peper recept

’n Snelle en gezonde Thaise salade recept met ’n iets wat zoete dressing van rietsuiker rijstazijn, sesamolie en vissaus. Noedels met mango en rode peper en koriander.

Meer over Isabelle Boerdam? Dé initiatiefneemster van de week zonder vlees en oprichtster van De Hippe Vegetariër Lees ’t interview en haar 7 tips.

Op zoek naar vega inspiratie? Vegetarische recepten : Vegetarisch koken is hot en lekker, wat maak jij ’t liefst?

Geschreven op: 2 maart 2021