Week Zonder Vlees voegt ‘& Zuivel’ toe

De jaarlijks terugkerende campagne, de 5e editie van de ‘Nationale Week Zonder Vlees’, vraagt deze editie ook aandacht voor de impact van zuivel op het klimaat en daagt deelnemers uit om niet alleen vlees maar ook zuivel een week te laten staan.

Kookinspiratie voor de Week zonder vlees & zonder zuivel 2022. Maak ’n wrap met gestoofde rettich, rijstsalade bowl of ’n vegan tiramisu. Recepten zonder vlees en zuivel.

Nationale week zonder vlees 2022

7 Dagen zonder vlees én zuivel. Geen vlees en zuivel is een goed idee en niet alleen voor ’t dierenwelzijn en de toekomst van onze planeet, maar ’t is ook goed voor je immuunsysteem. Plantaardig eten is écht zo gek nog niet. De Nationale Week Zonder Vlees is een initiatief van Isabel Boerdam, oprichtster van De Hippe Vegetariër. Een dag zonder vlees en zuivel is toch de nieuwe standaard!

Week zonder vlees & zonder zuivel is van 7 tot en met 13 maart 2022, jij doet toch mee? Je kunt je aanmelden; weekzondervlees. Samen maken we ’t verschil.

Tortilla’s, wie is er niet dol op. Maak eens ’n plantaardige versie; Tortilla met pulled oats en zure appel met yoghurt-kruidensaus voor een makkelijke thuiswerk lunch of lichte maaltijd.

Nationale week zonder vlees 2022

Ook lekker: Rijst met zwarte boontjes champignons en witte kool vegan gehakt en rozijnen.

Geschreven op: 18 januari 2022

Lees verder

Door Geschreven op: 20 januari 2022Laatste update: 15 juni 2024

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

picknick boek juli 2024 instagram
De Smaak van Italie zomer editie

Recente recepten en artikelen