Italiaanse recepten
Italiaanse recepten, wie is er niet dol op? Favoriet is de Italiaanse keuken, gerechten met mooie ingrediënten die je zó op tafel zet. Gnocchi recept met gorgonzola, maak een tiramisu met limoncello of ’n risotto met taleggio kaas. De Italiaanse recepten zijn altijd een hit, pizza en pasta, tiramisu, dolce en risotto. We love it!
Makkelijke Italiaanse recepten
Makkelijke Italiaanse recepten met verse ingrediënten van de seizoenen daar zijn de Italianen goed in.
Het Italiaanse klimaat is super geschikt voor de teelt van tomaten. De tomaat is één van de belangrijkste ingrediënt, dé basis van de makkelijke Italiaanse keuken. De kruiden zoals basilicum, tijm, salie, rozemarijn, peterselie, oregano en dragon en natuurlijk niet te vergeten de allerbeste olijfolie komt uit Italië, zeker onmisbaar op tafel.
Een supersnel bijgerecht voor een Italiaanse avond!
Lekker met pasta, op brood of bij de borrel!
Jet van Nieuwkerk kiest dit jaar voor minestrone!
Een Japanse versie op de Italiaanse klassieker!
Een makkelijk toetje dat binnen 10 minuten klaar is!
Bijna net zo snel klaar als een diepvriespizza en ongelooflijk simpel!
Smullen geblazen! Ricotta koffiemousse met Amaretti en hazelnoten.
Een superfris recept voor sappige kip met een lekkere saus van citroen, boter en kappertjes!
Geniet van de perfecte harmonie: geroosterde aubergines, romige burrata en pistachenoten.
Ontdek smaakvol gemak: airfryer melanzane recept! Een klassiek Italiaans gerecht zonder gedoe.
Een knapperige symfonie van pittig worst, romige ricotta en zoete druiven!
Romige mascarpone, verse vanille en pistache, een verrassende twist op een klassiek dessert!
Gegrilde broccoli op een krokant broodje met gezouten ricotta en hot honey!
Een snel te bereiden gerecht dat even smakelijk is als de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten.
Krokante, gefrituurde salieblaadjes gevuld met ansjovis. Lekker als aperitief, bij de borrel en zelfs bij het diner!
Een heerlijke soep van kikkererwten en pasta met Italiaanse kruiden. Voedzaam, gezond, troostend en bovendien makkelijk te maken.