Europese recepten
Europese recepten en gerechten uit Europa, inspiratie voor de lekkerste recepten uit Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland of één van de andere Europese landen. Maak jij ’n sangria, risotto met bloemkool, croissant of ’n babka van bladerdeeg?!
Topgerechten recepten
Elk land z’n eigen tradities, topgerechten recepten. ’n Schnitzel en de braad-, curry- en Frankfurter wurst zijn niet weg te denken in Duitsland. Spanje daar komen de mediterrane recepten vandaan.
En de Italiaanse keuken is zeer seizoensgebonden. Dit door de vele verse ingrediënten die gebruikt worden. Pizza en pasta’s zijn altijd de hit, topgerechten recepten. Frankrijk natuurlijk voor de kazen, stokbroden, croissants en nog veel meer verfijnde gerechten, typisch Europees eten.
Italiaanse lasagne met laagjes gehaktsaus en bechamel gevuld met slierten courgette, knoflook en ui.
Stoof van tomaten, paprika en spiegelei, een lekker en simpel recept.
Salade gevuld met kip en pasta, super simpel zelf te maken.
Verse ananas smoothie met yoghurt, ’n exotische frisse en zoete dorstlesser.
Tomaat, sjalot, mozzarella en pesto, een zomerse salade, super simpel en waanzinnig lekker.
Salade met warme kip en een zoete dressing van honing.
Smeuïg zacht samen met de iets zoutige pesto en pittige ui is dit een perfecte combi voor tussen je brood.
Tomaat, verse basilicum en parmezaanse kaas, een klassieker uit Italië.
Chocolade taart maken met chocolademousse, ’n perfecte taart voor ’n chocoladegek met M&M’s en Kitkat’s.
Avocado en citroen als lunch of tussendoor mee in de trommel voor onderweg wrap.
Smeuïge stamppot met maïs en rucola walnoten en crème fraîche, er gaat niets boven een Hollandse stamp.
Tagliatelle met romige garnalen, peultjes en paprika, 'n makkelijk en snel recept.