Hollandse recepten
Hollandse recepten ofwel ’n Hollandse pot, de vertrouwde aardappel, stamppot of gehaktbal. Lekker stevig en voedzame oud Hollandse recepten maak je zelf. Welke Hollandse gerechten maak jij? Hollandse nieuwe haring tartaar of liever ’n pesto van broccoli. Paprika met gehakt en kaas is ook favoriet.
Nederlandse gerechten
Nederlandse gerechten met oma’s mosterdpuree, vergeten groenten zoals de koolraap, bospeen, pastinaak en knolselderij. Of ’n vanille vla maken?
De lekkerste, simpele recepten op een rij. Pastinaakfriet met Zaanse mayo, quiche met knolselderij of een stamppot van bospeen van Nederlandse bodem simpel zelf te maken. Viva Hollandia!
Soufflé pancakes, de Japanse pancakes, ze veroveren langzaam de wereld. Luchtig écht waanzinnig.
Oliebollen met appel en rozijnen die je uiteraard ook weg kan laten, ’t is echt een succes.
Vega lekker. ’n Heerlijk romig en makkelijk recept. Lekker met toast of in ’n ouderwets pastei.
Salade van Hollandse garnalen met Aziatische twist, makkelijk te maken en erg verrassend.
Snack met Gruyère prei en sjalot, eenvoudig te maken. Een vega recept wat ook perfect door kan als borrelbite.
Met sardientjes of makreel, zo makkelijk heb je ’t nog niet gehad. Met roomkaas, dille en citroen.
Rode ui en ketjap, stamppot boerenkool met een zoutige bite van ketjap Asin en knapperige rode ui, echt lekker!
Met Tony’s glühwein kerstreep, waamzinnig! Een machtige mousse in ’n stevig jasje. Glühwein in je chocomousse dus.
Hartig of zoet, super snel te maken en altijd favoriet. Bladerdeeg werkt lekker makkelijk.
Met amandelen en room, iets wat zoete soep die heel makkelijk te maken is.
Tijm en sjalot zelf gemaakt als tussendoor warm uit de oven of koud, krokant saucijzenletter recept.
Met amandelen en speculaas met cacao en honing voor een perfect en warm sinterklaas gevoel.
Brood en parmezaan. Lekker winterse soep helder of gebonden. Je hebt ’t zo gemaakt.
Vegan stoofvlees, 't is 100 procent plantaardig met de bite van vlees, hoe fijn. En ’t is zó klaar.