Italiaanse recepten
Italiaanse recepten, wie is er niet dol op? Favoriet is de Italiaanse keuken, gerechten met mooie ingrediënten die je zó op tafel zet. Gnocchi recept met gorgonzola, maak een tiramisu met limoncello of ’n risotto met taleggio kaas. De Italiaanse recepten zijn altijd een hit, pizza en pasta, tiramisu, dolce en risotto. We love it!
Makkelijke Italiaanse recepten
Makkelijke Italiaanse recepten met verse ingrediënten van de seizoenen daar zijn de Italianen goed in.
Het Italiaanse klimaat is super geschikt voor de teelt van tomaten. De tomaat is één van de belangrijkste ingrediënt, dé basis van de makkelijke Italiaanse keuken. De kruiden zoals basilicum, tijm, salie, rozemarijn, peterselie, oregano en dragon en natuurlijk niet te vergeten de allerbeste olijfolie komt uit Italië, zeker onmisbaar op tafel.
Cocktail met prosecco en sinaasappel. Perfect aperitief of cocktail. Rozemarijn erbij en je party is on!
Pittige harde geitenkaas, pasta met wit- of roodlof of een mix daarvan. Favoriet en zeker ook kidsproof.
Winterpesto maak je makkelijk met je keukenmachine met noten en verse kruiden. Een snelle pasta voor een koude winteravond.
Supercool dessert, bevroren druiven. Een soort van sorbetachtige ijslolly.
Met basilicum en amandelen, aubergine poffen in de oven met romige burrata.
Hou je van hartige taart? Dit recept voor geroosterde tomatentaart is geweldig lekker.
Pasta met mosselsaus, in bouillon gekookte mosselen. Een stevige tomatensaus met rode wijn, knoflook en rode ui.
Dé perfecte zomermaaltijd om mee te nemen naar het strand of het park.
Taart van amandel- en polentameel. Fris en smeuïg met citroen en limoncello.
Deze pastasaus is net zo makkelijk als lekker. Pasta roomsaus met citroen en parmezaanse kaas