Kerst recepten

Kerst recepten voor het mooiste feest van het jaar. Fonkelende lichtjes en een mooi gedekte tafel met het servies van oma. Samen genieten van een prachtig feest, kerst! Tijd maak je samen voor fijne kerst recepten, mooie hapjes een heerlijk maal met feest recepten. Wie maakt er in deze kerst tijd geen betoverend kerstdiner? Niets leuker de keuken in met je liefsten en de lekkerste makkelijke kerst recepten maken.

Kerstgerechten voor een perfect kerstdiner

Geniet heerlijk van de kerst met elkaar en kies voor simpele kerstgerechten voor een perfect kerstdiner feestelijk geserveerd. Kleine hapjes, meerdere gangen er is volop inspiratie te vinden voor jouw perfecte kerstdiner. Een stressvrije kerst of je nu voor een sjiek diner gaat, een kidsproof kerstmenu of vegetarisch kerstdiner? Ook dat gaat zeker lukken met deze kerst recepten. En met een beetje extra styling maak jij een perfect kerstdiner, sprankelende kerst!

Simpel kerstmenu zo doe je dat

Simpel kerstmenu zó doe je dat! Voor iedereen die met Kerst niet uren in de keuken wil staan bekijk hieronder dan een aantal favorieten. Al onze kerstmenu recepten, inspiratie en ideeën voor een simpel en bijzonder kerstmenu.

Knolselderijsoep

Soep van knolselderij met spread van hazelnoten, room en cannellini boontjes.

Aperol spritz cocktail

Cocktail met prosecco en sinaasappel. Perfect aperitief of cocktail. Rozemarijn erbij en je party is on!

Vega borrelhap

Borrel of amuse met pesto en hummus dip, te gek lekker en simpel. Rauwkost is favoriet.

Chocolademousse met ricotta

Met Tony’s glühwein kerstreep, waamzinnig! Een machtige mousse in ’n stevig jasje. Glühwein in je chocomousse dus.

Chocolade lava cake

Smeltende chocoladecakejes, je kent ze vast! Waarvan de binnenkant nog vloeibaar is.