Aardappel-courgettekoekjes

  • Hoeveelheid: 12
  • Bereidingstijd: 10m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 20m

Wil je wat extra groente verwerken in je maaltijd op een lekkere manier? Probeer deze aardappel-courgettekoekjes dan eens. Ze zijn lekker krokant en smaken heerlijk voor jong en oud!

Tip: serveer deze aardappel-courgettekoekjes bij een lekker tartaartje en wat rode kool of combineer het met een ander soort vlees en groente.

IMG_2975

Ingrediënten

  • 500 gram aardappelschijfjes
  • 1 courgette
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eieren
  • 100 gram bloem
  • 2 theelepels rozemarijn

Bereidingswijze

Stap1

Rasp de aardappelschijfjes en de courgette en doe de rasp in een grote kom. Voeg de eieren, bloem, rozemarijn en geperste teentjes knoflook toe en schep het door elkaar.

Stap2

Verhit een koekenpan met een scheutje olie en schep er telkens een lepel van het aardappel-courgettemengsel in en druk het plat tot een koekje. Bak deze 4 minuten en draai ze vervolgens om. Bak de koekjes tot ze aan beide kanten bruin en krokant zijn.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab