Aardappel courgettekoekjes

Bij een lekker tartaartje en wat rode kool
  • Aantal: 12
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 20 min
Naar het recept

Wil je wat extra groente verwerken in je maaltijd op een lekkere manier? Probeer deze aardappel-courgettekoekjes dan eens. Ze zijn lekker krokant en smaken heerlijk voor jong en oud!

Aardappel courgettekoekjes bij een lekker tartaartje

Tip: serveer deze aardappel-courgettekoekjes bij een lekker tartaartje en wat rode kool of combineer het met een ander soort vlees en groente.

Ingrediënten

  • 500 gram aardappelschijfjes
  • courgette
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eieren
  • 100 gram bloem
  • 2 theelepels rozemarijn

Bereidingswijze

  1. 1Rasp de aardappelschijfjes en de courgette en doe de rasp in een grote kom. Voeg de eieren, bloem, rozemarijn en geperste teentjes knoflook toe en schep het door elkaar.
  2. 2Verhit een koekenpan met een scheutje olie en schep er telkens een lepel van het aardappel-courgettemengsel in en druk het plat tot een koekje. Bak deze 4 minuten en draai ze vervolgens om. Bak de koekjes tot ze aan beide kanten bruin en krokant zijn.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...