Aardbeien, speculaas en kwark

  • Hoeveelheid: 1
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 10m

Dit heerlijke dessert, ook wel platte kaas genoemd, is heel eenvoudig te maken. In 10 minuten zet je dit heerlijke nagerecht op tafel. Ook zeer geschikt als kerstdessert.

Ingrediënten

  • 500 gram magere kwark
  • 4 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
  • 1 speculaas of bastognekoek
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 150 gram aardbeien

Bereidingswijze

Stap1

Roer de kwark en vanillesuiker door elkaar en verdeel het over 4 schaaltjes.

Stap2

Verkruimel de speculaas of bastognekoek en meng het met de basterdsuiker. Strooi het over de kwark.

Stap3

Snij de aardbeien in stukjes en verdeel ze over 4 schaaltjes.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Waardeer dit recept

2 personen hebben dit recept gewaardeerd

94

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab