Aardbeien speculaas en kwark

Aardbeien speculaas en kwark

Simpel toetje met kwark, speculaastoetje, een toetje van Bastogne, ofwel een platte kaas dessert. Eenvoudig te maken, het is een nagerecht wat in 10 minuten op tafel staat, een soort van trifle met kwark toetje.

Kwark toetje in glas: heerlijk en simpel zelf te maken met verse kwark, Bastogne koeken en aardbeien. Je kan met dit dessert volop variëren. De brosse speculaas zorgt voor een crunch, heerlijk.

Aardbeien speculaas en kwark recept

Kwark toetje

4 van 20 stemmen
Recept afdrukken
Aardbeien speculaas en kwark, toetje van Bastogne, ofwel platte kaas dessert. Eenvoudig te maken, simpel nagerecht.
Gang Nagerecht
Keuken Hollandse recepten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4 personen
calorieën 320

Ingrediënten

  • 500 gr magere kwark
  • 4 el basterdsuiker
  • 120 gr Bastognekoek
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 200 gr aardbeien vers

Instructies

  • Roer de kwark en vanillesuiker door elkaar en verdeel over 4 glazen.
  • Verkruimel de Bastognekoek en meng met de basterdsuiker. Verdeel over de kwark.
  • Snij de aardbeien in stukjes en maak het kwark toetje hiermee af.

Ook lekker: appel kwark dessert krokant en romig, lekker en luchtig, en ook heel eenvoudig om zelf te maken.

Aardbeien speculaas kwark

Dit recept valt onder

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram februari
De smaak van Italie voorjaar 2024