Aardbeien speculaas en kwark

Aardbeien speculaas en kwark

Toetje van Bastogne
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Klaar in: 10 min
  • Kcal: 320
Naar het recept

Aardbeien speculaas en kwark, ’n toetje van Bastogne, ofwel platte kaas dessert. Eenvoudig te maken, ’t is een nagerecht wat in 10 minuten op tafel staat, ’n trifle met kwark.

Kwark vanille toetje

Kwark vanille toetje in ’n glas, heerlijk en simpel zelf te maken met verse kwark, Bastogne koeken en aardbeien. Je kan met dit dessert volop variëren. Brosse speculaas zorgt voor ’n crunch, heerlijk!

Ingrediënten

  • 500 gr magere kwark
  • 4 el basterdsuiker
  • 120 gr Bastognekoek
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 200 gr aardbeien
Aardbeien speculaas kwark

Simpel Bastogne dessert

  1. Roer de kwark en vanillesuiker door elkaar en verdeel over 4 glazen.
  2. Verkruimel de Bastognekoek en meng met de basterdsuiker. Verdeel over de kwark.
  3. Snij de aardbeien in stukjes en maak de kwark toetjes hiermee af. Simpel Bastogne dessert maak je zó.

Ook lekker: Appel kwark dessert krokant en romig, lekker en luchtig, ’n heel eenvoudig nagerecht om zelf te maken.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 3.3. van 34 stemmen.
Please wait...