Aardbeien speculaas en kwark
Simpel toetje met kwark, speculaastoetje, een toetje van Bastogne, ofwel een platte kaas dessert. Eenvoudig te maken, het is een nagerecht wat in 10 minuten op tafel staat, een soort van trifle met kwark toetje.
Kwark toetje in glas: heerlijk en simpel zelf te maken met verse kwark, Bastogne koeken en aardbeien. Je kan met dit dessert volop variëren. De brosse speculaas zorgt voor een crunch, heerlijk.
Kwark toetje
Aardbeien speculaas en kwark, toetje van Bastogne, ofwel platte kaas dessert. Eenvoudig te maken, simpel nagerecht.
Ingrediënten
- 500 gr magere kwark
- 4 el basterdsuiker
- 120 gr Bastognekoek
- 1 zakje vanillesuiker
- 200 gr aardbeien vers
Instructies
- Roer de kwark en vanillesuiker door elkaar en verdeel over 4 glazen.
- Verkruimel de Bastognekoek en meng met de basterdsuiker. Verdeel over de kwark.
- Snij de aardbeien in stukjes en maak het kwark toetje hiermee af.
Ook lekker: appel kwark dessert krokant en romig, lekker en luchtig, en ook heel eenvoudig om zelf te maken.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?