Appel-kaneel wraps

Zoete rolletjes
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 20 min
Naar het recept

Ontbijten wordt een feestje met deze heerlijke appel-kaneelwraps. Met dit recept zet je heel snel dit heerlijke ontbijtje of lunch op tafel.

Zoete wrap

Door het mengsel van suiker, appel en kaneel wordt de wrap heerlijk zoet. Als finishing touch, poedersuiker en Kokosbloesem siroop, dat maakt de zoete rolletjes helemaal af!

Ingrediënten

  • 2 tl kaneel
  • 3 appels
  • 1 tl citroensap
  • 2 tl nootmuskaat
  • 3 tl bruine suiker
  • 4 el boter
  • 1/4 kopje melk
  • 1/4 kopje muesli
  • 2 wraps
  • 1 ei

Bereidingswijze

  1. 1Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels in kleine blokjes. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en voeg hieraan de bruine suiker, het citroensap, 1 theelepel nootmuskaat en 1 theelepel kaneel toe.
  2. 2Roer daarna de appels erdoor en laat het ongeveer 10 minuten sudderen op middelhoog vuur. Bak in de laatste 2 minuten ook de muesli of cruesli mee.
  3. 3Haal de pan van het vuur en verhit een andere koekenpan op middelhoog vuur. Klop het ei, de melk en de overige kruiden in een kom. Smelt een stukje boter in de pan en dip ondertussen de wraps in het melk-ei mengsel. Bak de tortilla’s aan beide kanten ongeveer 20 seconden in de pan tot ze lichtbruin van kleur zijn.
  4. 4Verdeel het appelmengsel over de tortilla’s en wikkel ze dicht. Finishing touch, poedersuiker en Kokosbloesem siroop, echt heerlijk!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...